Codul de procedura penala si legi uzuale Ad litteram. Actualizat 24 septembrie 2012

Codul de procedura penala si legi uzuale Ad litteram. Actualizat 24 septembrie 2012
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 520
Categoria: Penal

DESCRIERE

Lucrarea Codul de procedura penala si legi uzuale cuprinde dispozitiile Codului de procedura penala actualizate pana la data de 24 septembrie 2012, precum si modificarile aduse prin Legea nr. 28/2012 (publicata in M. Of. nr. 189 din 22 aprilie 2012) si prin Legea nr. 63/2012 (publicata in M. Of. nr. 258 din 19 aprilie 2012), noi decizii de admitere a recursurilor in interesul legii si decizii de admitere a exceptiilor de neconstitutionalitate. De asemenea, pentru a veni in ajutorul cititorilor interesati de reperarea sediului materiei al anumitor institutii juridice, lucrarea dispune de un index alfabetic la finalul codului.

Prezenta lucrare Codul de procedura penala si legi uzuale mai cuprinde si 8 legi uzuale care vin in completarea dispozitiilor Codului de procedura penala :
- Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie
- O.U.G. nr. 43/2002 privind Directia Nationala Anticoruptie
- Legea nr. 364/2004 privind organizarea si functionarea politiei judiciare
- Legea nr. 508/2004 privind infiintarea, organizarea si functionarea in cadrul Ministerului Public a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism
- Legea nr. 302/2004 privind cooperarea judiciara internationala in materie penala
- Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii
- Legea nr. 275/2006 privind executarea pedepselor si a masurilor dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal
- Legea nr. 82/2012 privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de retele publice de comunicatii electronice si de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului, precum si pentru modificarea si completarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Despre colectie

EDITURA UNIVERSUL JURIDIC, lider al pietei de carte juridica din Romania va propune o colectie care sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra - COLECTIA PRO LEGE - o colectie speciala dedicata legislatiei romane, si nu numai.

Cu un nou design, intr-o noua structura, dedicata sprijinirii activitatii dumneavoastra, in scopul unei bune cunoasteri a legislatiei interne, al clarificarii si elucidarii normelor legislative, Editura va propune in aceasta colectie o serie de lucrari care acopera principalele domenii de interes.

Consideram, asadar, oportun, in contextul legislativ actual, in care noile coduri vor genera o adevarata revolutie a sistemului juridic romanesc, sa venim in sprijinul dumneavoastra cu un proiect nou care sa ofere acces usor la legislatia interna.

Lucrarile noastre ofera informatii privitoare la ultimele modificari legislative, actele normative prin care s-au produs aceste modificari, precum si deciziile relevante al Curtii Constitutionale si recursurile in interesul legii care modifica legislatia. Avand in vedere aparitia pe piata a unor noi acte normative, si ne referim aici la noile coduri - unele neintrate in vigoare, semnalam prezenta unor lucrari comparative: noul cod - vechiul cod, unde sunt prezentate tabele de corespondenta intre articole.

Intelegand nevoia unei priviri globale asupra unui anumit domeniu, am selectat cele mai importante acte normative, pentru a le alatura codurilor, si a veni astfel in sprijinul dumneavoastra cu informatii cat mai complete.

Prin acest nou produs, prin comunitatea celor mai reputati autori angrenati in acest proiect, precum si cu avantajul experientei de peste 10 ani pe aceasta piata juridica, avem incredere ca vom deveni prima dumneavoastra alegere in materie de legislatie!
Date tehnice

Titlu: Codul de procedura penala si legi uzuale
Pret: 16,00 RON
ISBN: 978-973-127-940-4
Format: A5
Pagini: 520

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.057 sec