Cipi, acest pitic urias ( Fodor Sandor )

Cipi, acest pitic urias ( Fodor Sandor )
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Fragment:
,, Se facuse dupa-amiaza tirziu, cand Cipi a luat-o incet spre Piriu. Acum plecau Pastravii la vinatoare de fluturi si trebuia sa le coordoneze circulatia prin apa si pe deasupra, ca sa nu cumva pestii sa se ciocneasca in zborul lor iute si in zig-zaguri. Urcat pe Piatra-Mare, le arata incorto e drumul liber si unde sint mai multi fluturi.
Dar si asa se intampla uneori cate un accident, cum, bunaoara, doi pesti, sarind amandoi dupa o molie grasa, n-a prins-o nici unul. Atunci Cipi ridea, spunindu-le: Vedeti ce patiti daca nu sintetti atenti la mine?
Pe cand Pastravii se saturau lui Cipi incepu sa ii fie foame. Mergea intr-o plimbare mai grabita pina la Bradul cel Batrin si putred pe dinauntru si intreba:
Gata, treaba, neamurilor?
Albinele salbatice ii multumeau de intrebare si picurind trei picaturi de miere pe o frunza de fag il rugau sa-si spuna parerea asupra calitatii mierei.
Era buna. Excelenta
Dar trebuia sa se grabeasca ca nu cumva ca Pasarea sa-si piarda timpul cu mure si, dupa cina simpaticul Pitic le dorea tuturor din inima vise frumoasa"

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0164 sec