Cine sunt eu - Ce spun eu despre mine - Convorbiri cu Arhim. Teofil Paraian

Cine sunt eu - Ce spun eu despre mine - Convorbiri cu Arhim. Teofil Paraian
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 248
Categoria: Religie

DESCRIERE

Realizată sub forma unor convorbiri cu Preacuviosul Arhimandrit Teofil Părăian, la inițiativa vrednicului de pomenire Mitropolit al Ardealului, Antonie Plămădeală, cartea aceasta ne oferă încă un popas de înalțare duhovnicească și o reîntâlnire cu duhovnicul bucuriei de la Mănăstirea Sâmbăta de Sus.
"Cine sunt eu. Ce spun eu despre mine" e un volum născut în tinda Mănăstirii - "în tinda Raiului, în casa lui Dumnezeu, la poarta cerului și în locul împlinirilor", după cum îi plăcea Părintelui Teofil să numească mănăstirea -, acolo unde Părintele se simțea mereu casnic al lui Dumnezeu, primind pelerini și fii duhovnicești, povățuind și împărtășind "prescuri, pentru cuminecături".
Pe parcursul acestor pagini se desfășoară o viață de om închinată lui Dumnezeu, așa cum a înțeles el să și-o istorisescă, cu urcușurile și coborâșurile ei, cu bucuriile și tristețile ei și, mai ales, ca o pildă a unei vieți puse deplin în slujba Mântuitorului Hristos.
Binecuvântăm apariția acestei cărți, aflată la cea de-a doua ediție și o recomandăm tuturor celor pentru care Părintele Teofil Părăian a rămas model de părinte luminos și iscusit duhovnic și, ca să-l cităm din nou pe Părintele, "să fie numele Domnului binecuvântat, și pentru această carte, pe care o trimitem să înmulțească binele și bucuria, de acum și până în veac".

ÎPS Dr. Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0141 sec