CIA - Tentativele de asasinare ale lui Fidel Castro Ruz - Emil Strainu

CIA - Tentativele de asasinare ale lui Fidel Castro Ruz - Emil Strainu
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 232
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

O lucrare de exceptie, curajoasa despre un subiect ocolit cu grija, numeroasele tentative de asasinat ‒ 612 in 35 de ani ‒ ale lui Fidel Castro.
 
Exista o legatura intre asasinarea lui John Kennedy si tentativele de asasinat ale lui Fidel Castro?! Care a fost rolul C. I. A. FBI si al Mafiei americane si al Mafiei cubaneze din SUA cat si a Sindicatului jocurilor de noroc din Cuba in toate aceste tentative de atentat?!
 
Veti afla despre infruntarea deosebit de dura dintre Serviciile Secrete ale SUA si Serviciile de Securitate ale Republicii Cuba. Cine a fost sau este inca castigator in aceasta dura infruntare?! 

Suntem in anul 2016 ‒ Fidel Castro Ruz la varsta sa de 90 de ani ‒ Este bine merci!!! Papa viziteaza Cuba si se intalneste cu Patriarhul Bisericii Ruse si la scurt timp e urmat de Presedintele SUA Barak Obama.
 
Cu zeci de ani in urma Fidel Castro spusese ca urmatorul presedinte al SUA care va pune piciorul in Cuba va fi un presedinte de culoare, interesant nu?! O carte care se anunta fascinanta si deosebit de interesanta, un adevarat Bestseller! 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec