CIA SI ASASINAREA CELOR DOI KENNEDY. Cum si de ce au conspirat agentii SUA sa-i asasineze pe JFK si RFK

CIA SI ASASINAREA CELOR DOI KENNEDY. Cum si de ce au conspirat agentii SUA sa-i asasineze pe JFK si RFK
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-135-834-5
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 448
Format: 13x20
Categoria: Istorie

DESCRIERE

ISTORIA SECRETĂ A CELEI MAI ÎNTUNECATE PERIOADE DIN ACTIVITATEA CIA

De-a lungul timpului, CIA a fost acuzată de acţiuni conspirative şi de corupţie. În întreaga lume au fost organizate lovituri de stat violente, oameni importanţi răpiţi şi mari lideri ai lumii daţi pe mâna agenţilor CIA. În anii 1960, metodele folosite pentru a-şi apăra interesele şi a se pune la adăpost, pe cheltuiala poporului american, erau la fel de dure.

Autorul Patrick Nolan cercetează implicarea CIA în asasinarea preşedintelui John F. Kennedy şi a senatorului Robert F. Kennedy – motivele pentru care cei doi fraţi au fost asasinaţi şi cum agenţii serviciilor secrete au orchestrat conspiraţia cea mai josnică din istorie. Nolan aprofundează cercetările făcute de oamenii de ştiinţă din domeniul medico-legal, istorici, criminalişti care sunt de părere că au rămas întrebări fără răspuns în ceea ce priveşte asasinarea lui John F. Kennedy, în urmă cu 50 de ani, şi cea a lui Robert F. Kennedy, din 1968.

În această carte – cel mai recent studiu în legătură cu cele două asasinate – Patrick Nolan ne prezintă esenţa a mai bine de un deceniu de cercetări… Ipotezele sale sunt susţinute de probe convingătoare şi de o documentaţie exhaustivă. El a preluat ceea ce unii consideră că sunt dosare soluţionate şi, cu ajutorul unei analize atente a faptelor şi a probelor, a descoperit noi răspunsuri la întrebările care au existat în legătură cu aceste atentate violente de subminare a voinţei naţionale petrecute în anii 1960. – Dr. Henry C. Lee
Despre autor


PATRICK NOLAN

Patrick Nolan este un istoric interesat de criminalistică. Şi-a dedicat viaţa scoaterii la lumină a adevărului despre asasinatele cărora le-au căzut victime, în 1960, John F. Kennedy, Martin Luther King şi Robert F. Kennedy. A fost ziarist în cadrul Air Force, primind mai multe premii, scenarist şi producător la ABC News-Group W’s Satelit News Channel şi profesor la Universitatea Hofstra, precum şi la Universitatea St. John’s. Locuieşte, împreună cu soţia, în West Hartford, Conneticut.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.054 sec