Christul cel viu - dialog cu un învăţător al iubirii

Christul cel viu - dialog cu un învăţător al iubirii
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 178
Format: 14x20

DESCRIERE

Christos este lumina născută în întuneric.
El este renaşterea iubirii, într-o lume guvernată de frică.

Paul: Este adevărat că tu eşti Christos?

Iisus: Da, dar aşa eşti şi tu şi toţi cei care învaţă să iubească şi să se accepte pe sine şi pe ceilalţi. Dacă practicaţi învăţăturile pe care am venit să vi le dau, veţi începe să conştientizaţi faptul că natura Christică este esenţa fiecărei persoane. Dacă o vedeţi în mine, o veţi vedea şi în voi şi în fratele sau sora voastră.

Paul: Vrei să spui că Christos este un gen de fenomen colectiv?

Iisus: Da, Christos este lumina născută în întuneric. Este flacăra acceptării de sine, care se extinde către ceilalţi şi, într-un final, spre toţi. Christos soseşte într-un moment de mare întuneric, moment în care puterea interioară este ignorată, iar cea exterioară domină. El este renaşterea iubirii, într-o lume guvernată de frică.

„Cea mai importantă carte pe care am citit-o vreodată. O studiez ca pe o biblie!”
# Elisabeth Kübler Ross, M.D.


„Paul Ferrini este un învăţător important al noului mileniu. Citirea lucrării sale a reprezentat o mare trezire pentru mine.”
# Iyanla Vanzant


„Deschideţi vă acum către înţelepciunea lui Iisus, aşa cum a prezentat o Paul Ferrini. Aceste cuvinte vă pot inspira să faceţi în viaţa voastră schimbări care pot schimba lumea cu adevărat.”
# Neale Donald Walsch


Paul Ferrini este un Kahlil Gibran modern – poet, mistic, vizionar, mărturisitor al adevărului.”
# Larry Dossey, medic


Cartea de faţă se deosebeşte întrucâtva de formatul celor patru cărţi anterioare din seria Mintea Christică, deoarece este scrisă sub forma unui dialog. Primele două părţi ale acestei cărţi sunt formate din întrebări de interes general, adresate lui Iisus - subiecte care mă interesează pe mine, precum şi întrebări personale referitoare la relaţiile inter-umane intime, la muncă şi la rolul de părinte. Sper ca schimburile de idei dintre mine şi învăţătorul meu, asupra acestor chestiuni personale să clarifice faptul că suntem puşi în faţa aceloraşi provocări - pe măsură ce, în vieţile noastre, învăţăm să rezonăm mai mult cu iubirea.
Cea de-a treia parte conţine întrebări puse de cititorii cărţilor mele. Acestor întrebări le-am răspuns iniţial pe pagina mea de web. Apoi, ele au fost publicate, dar numele unora au fost schimbate.
Aceste probleme de suflet ne vor ajuta să înţelegem câteva dintre provocările cele mai importante care ne stau în faţă, în încercarea de a aduce puterea Spiritului în vieţile noastre de zi cu zi. Sper ca răspunsurile date de mine la aceste întrebări să ofere sugestii practice, de integrare a învăţăturilor lui Iisus în vieţile noastre.
Împreună, cele trei părţi ale cărţii tratează ceea ce înseamnă naşterea şi exprimarea potenţialului nostru Christic. Vedem ce înseamnă să ne confruntăm temerile şi să ne depăşim prejudecăţile şi gândirea îngustă...
Învăţăturile lui Iisus nu sunt despre a fi perfect şi fără de greşeală, ci foarte mult despre a ne accepta imperfecţiunile şi a învăţa din greşelile pe care le facem.
Problemele şi provocările ne stau în faţă, în fiecare zi a vieţilor noastre. Unul dintre cele mai importante aspecte ale învăţăturii lui Christos este cel practic. Nu există niciun domeniu de viaţă care să nu poată fi privit cu iubire şi care să nu poată fi transformat într-o ocazie de a învăţa şi evolua.
Este evident că, după atacurile teroriste asupra oraşelor New York şi Washington, nu poate fi un moment mai potrivit ca acesta, pentru a căuta iubirea în adâncul inimilor şi minţilor noastre.
Atunci când eşti rănit şi înfricoşat, nu este uşor să te conectezi la iubire. Dar nu există nicio altă alternativă, dacă dorim să ne vindecăm şi să trecem mai departe.
În acest scop, am inclus în Apendice o poezie pe care am scris-o cu ocazia Zilei Naţionale de Doliu pentru victimele acestui atac. Această poezie celebrează acţiunile altruiste ale multor cetăţeni şi îi cheamă pe conaţionalii noştri la a da răspunsul cel mai potrivit.
Speranţa mea este ca cele incluse în această carte să vă ajute să aduceţi înţelegerea şi compasiunea în viaţa voastră şi a celorlalţi.
Mă aplec în faţa Spiritului Christic din voi.
# Paul Ferrini

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0675 sec