Chimie organica - Carol Davila. Teste pentru admiterea in invatamantul superior medical 2019, editia a XXII-a revizuita si adaugita

DESCRIERE

Aceasta carte se adreseaza absolventilor de liceu care doresc sa sustina examenul de admitere la Facultatea de Medicina Generala, Facultatea de Medicina Dentara si Facultatea de Moase si Asistenta Medicala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti.
 
Cartea contine teste grila inclusiv cele care au constituit obiectul examenelor de admitere la facultatile mentionate in anii 2007-2018. In elaborarea testelor grila s-a respectat continutul manualelor de chimie organica utilizate pentru pregatirea elevilor in liceu si a cunostintelor aferente de chimie generala dobandite tot in cadrul acestei pregatiri precum si programa examenului de bacalaureat.
 
Criteriul ales pentru prezentarea grilelor este cel al tipurilor si anume complement simplu si complement grupat.
 
O grupare a grilelor pe capitole a fost considerata de autori improprie din cel putin doua motive:
 
1. Corelarea multipla a notiunilor oricaruia dintre capitolele manualelor de liceu cu notiuni din alte capitole;
2. In concordanta cu cele mentionate mai sus, scopul cartii este acela de a oferi o modalitate de verificare minutioasa a insusirii tuturor capitolelor cuprinse in manualele de liceu in preajma examenelor de admitere.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0197 sec