CHEMTRAILS - Controlul populaţiei şi al climei prin pulverizări chimice

CHEMTRAILS -  Controlul populaţiei şi al climei prin pulverizări chimice
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8414-20-1
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 170
Format: 13x20

DESCRIERE

Analizele efectuate asupra dârelor chimice sunt cât se poate de alarmante. Aceste chemtrails conţin mai multe materii biologice: bacterii, virusuri, globule roşii, produse chimice, săruri, minerale şi particule de ciuperci microscopice negre, toate toxice pentru faună şi floră.

Trebuie să devenim conştienţi de acest fenomen, pentru a stopa masacrul – dacă stă în puterea noastră. Se observă o creştere neobişnuită a cazurilor de astm, a afecţiunilor respiratorii, a leziunilor pulmonare, a durerilor de gât ciudate, a anginelor care dispar la fel de repede cum au apărut, a gripelor care nu sunt tocmai gripe. Ne confruntăm tot mai des cu maladii ale ochilor, ale pielii şi ale organelor interne ... Lista este lungă şi orice tulburare a stării de sănătate poate să degenereze şi să ducă la moarte. Abuzul de vaccinuri şi de antibiotice de tot felul nu face decât să diminueze iremediabil capacitatea sistemului nostru imunitar de a răspunde atacurilor apărute pe neaşteptate.

În faţa amplorii fenomenului, oficialii au fost nevoiţi să se abţină de la orice comentariu. După atâtea ridicări din umeri, subiectul referitor la chemtrails a devenit o legendă urbană.

Acum vreţi să aflaţi adevărul?
Caracteristici
Numărul de pagini: 170
Formatul în cm. (l x L): 13 x 20
I.S.B.N.: 978-606-8414-20-1
Traducerea: Cristina Livia Vasilescu
Titlul original: Chemtrails

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.038 sec