Chemarea Sedonei - Călătoria inimii

Chemarea Sedonei - Călătoria inimii
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8420-28-8
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 190
Format: 13x20

DESCRIERE

Districtul Sedonei din Arizona este vizitat în fiecare an de câteva milioane de turişti, captivaţi de peisajele sale fascinante şi de apusurile maiestuoase ale soarelui. Ei sunt atraşi însă şi de o calitate mai puţin vizibilă a ţinutului: energia vindecătoare şi vibraţiile sacre ale vortexurilor din Sedona.

Ilchi Lee, un renumit maestru al meditaţiei, îşi împărtăşeşte în această carte experienţele trăite în Sedona, explorând minunile naturale şi spirituale ale acestui ţinut, într-o manieră poetică şi emoţionantă. Cartea se dovedeşte a fi un ghid incomparabil pentru toţi cei care doresc să stabilească o conexiune autentică cu inima lor şi cu natura, oferind totodată numeroase meditaţii profunde ce permit experimentarea unei stări de pace, de bucurie şi de împlinire. Aceasta este o carte esenţială pentru toţi cei care caută o semnificaţie mai profundă a vieţii, nu doar pentru admiratorii Sedonei sau pentru cei cu o orientare spirituală.

Ilchi Lee este un educator, mentor spiritual şi mare amator de drumeţii devotat dezvoltării creierului trezit şi predării principiilor energiei. De la prima sa vizită în Sedona, pe care a efectuat-o acum 15 ani, Lee a împărtăşit cu mii de oameni mesajele spirituale pe care le-a primit de la Sedona. Lee este fondatorul Centrului de Retragere şi Meditaţie Mago din Sedona, un loc desinat trezirii spirituale şi învăţăturilor holistice localizat în sălbăticia deşertului roşiatic din Arizona.
Caracteristici
Numărul de pagini: 190
Formatul în cm. (l x L): 13 x 20
I.S.B.N.: 978-606-8420-28-8
Traducerea din limba engleză: Cristian HANU
Titlul original: The Call of Sedona: Journey of the Heart

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.021 sec