Chemarea monstrului

Chemarea monstrului
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-719-203-2
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 440

DESCRIERE

Chemarea monstrului

După o idee originală de Siobhan Dowd

„O capodoperă inegalabilă." -- Publishers Weekly

Monstrul a apărut după miezul nopţii. Aşa cum fac monştrii de obicei.
Dar Conor nu-l aşteaptă pe acesta, ci pe cel din coşmarul său, care-l bântuie aproape în fiecare noapte de când mama lui s-a îmbolnăvit. Cu bezna, vântul şi urletele.
Monstrul acesta care-l vizitează e diferit. Sălbatic şi neîmblânzit. Şi vrea de la Conor lucrul cel mai periculos.

Chemarea monstrului, roman dublu câştigător al Carnegie Medal (pentru ficţiune şi ilustraţii), spune o poveste extrem de

emoţionantă despre dragoste, pierdere şi speranţă, după o idee a lui Siobhan Dowd, a cărei moarte prematură a împiedicat-o să dea glas poveştii.

„Remarcabil... Captivant, înduioşător, strălucit construit." -- The Times

„Frumos, plin de curaj şi compasiune." -- The Independent

„Sclipitor şi elegant, având înfiorarea şi ambiţia pe care le-ai aştepta de la autorul trilogiei Pe tărâmul haosului." -- The Guardian

„Nu e uşor să îmbini adevăruri dureroase cu speranţa în viitor – dar Chemarea monstrului reuşeşte. Cu stil, graţie şi profunzime."

Patrick Ness este autorul trilogiei Pe tărâmul haosului, care s-a bucurat de o receptare foarte bună şi de vânzări record. Este laureat Carnegie Medal, Guardian Children’s Fiction Prize, Booktrust Teenage Prize şi Costa Children’s Book Award. La Editura Trei a apărut primul volum al trilogiei, Vocea pumnalului. Siobhan Dowd a fost autoarea a patru cărţi multipremiate, două dintre ele fiind publicate postum. În 2009, Siobhan Dowd a fost desemnată prima autoare care a primit postum Carnegie Medal. Jim Kay a studiat ilustraţia de carte şi a lucrat la arhivele Tate Gallery şi Royal Botanic Gardens – Kew, două experienţe care i-au influenţat profund opera. Chemarea monstrului este în curs de ecranizare, avându-i în rolurile principale pe Liam Neeson şi Sigourney Weaver. La Editura Trei a apărut Vocea pumnalului, primul volum al trilogiei Pe tărâmul haosului, de acelaşi autor.

 

 

 

Titlul original: A Monster Calls
Publicată prin acord cu Walker Books Limited, London
Limba originală: engleză
Traducere de: Roxana Gamarț
Anul apariţiei: 2015

Format: 165 x 210 mm, paperback cu clape

 

 

Nr. de pagini: 440

ISBN: 978-606-719-203-2

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec