Cheile genelor - Pasind pe Calea de Aur - Secvenţa de Activare - Descoperirea Geniului Tau Personal - Partea intai

Preț: 90,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-60692798-7-8
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 114
Format: 13x22

DESCRIERE

Eşti pe cale să începi o minunată călătorie de explorare a Scopului vieţii tale. Tuturor ne-ar plăcea să ştim de ce ne aflăm pe acest Pământ. Această întrebare este de-o vârstă cu munţii. însă, aşa cum vei descoperi, Scopul vieţii tale nu se referă la ce anume eşti aici să faci, ci la modul în care vei realiza aceste lucruri. Ceea ce eşti aici pentru a face are o importanţă secundară. Scopul nostru primar este să trăim bine, să trăim cu pasiune, să învăţăm din greşeli şi să ne extindem în mod continuu dincolo de parametrii setaţi de minţile noastre sau de minţile celorlalţi.
   O viaţă în care facem greşeli şi ni le asumăm pe deplin, fără a recurge la învinuiri, este din anumite puncte de vedere mai admirabilă decât o viaţă absolut impecabilă din punct de vedere moral. Să creştem este în natura noastră. Aşadar, scopul vieţii tale nu este un punct fix, ci o aliniere dinamică cu nucleul propriei tale naturi umane, cu propria capacitate de a te ierta pe tine însuţi şi de a-i ierta pe cei din jur, în timp ce păstrezi veşnic aprinsă flacăra entuziasmului.
   Sper ca drumul tău de-a lungul acestei înţelepciuni să-ţi aducă în viaţă aceste revelaţii şi daruri. Am scris această carte pentru a-ţi puteafi alături într-un fel, atunci când navighezi prin Cheile Genelor şi prin misterele Profilului Hologenetic. Cartea este concepută să meargă mână în mână cu Partea 1 a programului online Calea de Aur şi cu cei 33 de Paşi. Te încurajez, aşadar, să o foloseşti împreună cu programul, care conţine în plus fişiere audio, videoclipuri şi sfaturi practice, într-un format pas-cu-pas. Adevărata frumuseţe a celor 33 de Paşi constă înfăptui că îţi poţi stabili propriul ritm al explorării contemplative a Cheilor Genelor, fără a fi nevoie să te laşi copleşit de cantitatea de informaţie primită.
   Nu în cele din urmă, doresc să va mulţumesc în mod deosebit vouă, românilor. Aţi fost una dintre primele comunităţi de pe glob care au îmbrăţişat, cu inima deschisă, această cunoaştere. Pentru mine, acest lucru spune mai multe despre spiritul vostru decât orice altceva. Sunteţi un popor de pionieri spirituali, cu curaj în inimi şi multă compasiune în sufletul cultural colectiv. Esenţa Cheilor Genelor este transformarea suferinţelor trecutului în Darurile viitorului şi, deci, aceasta este marea voastră provocare, ca naţiune şi popor. Aceasta este cea mai importantă lucrare a oricărui individ şi cred cu tărie că este, de asemenea, scopul întregii noastre specii. Aşadar, va felicit pentru că sunteţi printre primii şi fie ca exemplul vostru să devină fundaţia unei schimbări şi ridicări a conştiinţei la nivel global. (Richard Rudd)
 
 
Cuvânt înainte... 5

I. Introducere... 7
II. Terminologie relevantă şi Secvenţa ta de Activare... 35
III. Calea Provocării şi sfera Muncii Vieţii... 49
IV. Calea Provocării şi sfera Evoluţiei... 59
V. Calea Revelaţiei şi terminologie relevantă... 73
VI. Sfera Radianţei... 83
VII. Calea Stabilităţii Centrale... 93
VIII. Sfera Scopului... 97

Postfaţă... 110

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0206 sec