Cere şi ţi se va da (vol. 1 + 2): Învaţă să manifeşti Legea Atracţiei

Cere şi ţi se va da (vol. 1 + 2): Învaţă să manifeşti Legea Atracţiei
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 432
Format: 13x20

DESCRIERE

„Cartea Cere şi ţi se va da conţine cele mai puternice învăţături de pe planeta noastră ce-ţi sunt de folos în vremurile noastre.”
# Prof. Wayne W. Dyer, autorul cărţii bestseller Puterea intenţiei

„Aceasta este, pur şi simplu, una dintre cele mai valoroase cărţi pe care am citit-o vreodată. O viaţă întreagă se poate schimba în urma lecturii cărţii.”
# Neale Donald Walsch, autorul seriei de cărţi Conversaţii cu Dumnezeu

„O apariţie editorială de excepţie.”
# The Express


Această carte a devenit rapid best-seller la doar câteva săptămâni de la publicarea sa în Statele Unite. Cere şi ţi se va da şi învăţăturile lui Abraham au fost cele care au inspirit filmul şi cartea Secretul şi cele care au deschis lumea către fascinanta lege a atracţiei. Cartea este recunoscută de numeroşi lideri spirituali şi de dezvoltare personală drept una dintre cele mai importante cărţi ale momentului. Aceasta a schimbat în bine viaţa multor persoane de pe întreaga planetă.

Cele douăzecişidouă de modalităţi puternice prezentate în carte îţi vor schimba pozitiv experienţa de viaţă şi te vor ajuta să te transformi într-o persoană care este în mod deliberat creatorul magnific al propriei sale realităţi. Nu uita că: nu există nimic din ce nu poţi să fii, să faci sau să ai; eşti o Fiinţă binecuvântată care a venit în acest mediu fizic pentru a crea. Aşadar,
Cere şi ţi se va da

Esther şi Jerry HICKS produc şi prezintă minunatele învăţături Abraham-Hicks prin arta de a accepta manifestarea stării noastre fireşti de bine. Pot fi contactaţi pe website-ul: www. Abraham-Hicks. com.
# Titlul original: Ask and It Is Given: Learning to Manifest Your Desires
# Ediţia: a II-a, 2008 (cuprinde cele două volume ce au apărut anterior)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec