Cercetarea penala Criminalistica - teorie si practica. Indrumar complet de cercetare penala

Cercetarea penala Criminalistica - teorie si practica. Indrumar complet de cercetare penala
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Penal

DESCRIERE

Sfera de actiune a criminalisticii cuprinde intregul proces penal, atat in faza de urmarire penala, cat si faza de proces penal. Intr-un sens mai restans, aportul acestie stiinte s-ar putea traduce prin "ancheta penala" sau, dupa caz, prin "ancheta judecatoreasca", in sensul de cercetare judecatoreasca.
Tratarea pluridisciplinara a problematicii abordate, generalizarea experientei pozitive a organelor judiciare, prezentarea doctrinei in materie, si nu in ultimul rand, propunerea de modele de acte de urmarire penala, au drept scop instituirea unei practici unitare pe toate segmentele luptei impotriva fenomenului infractional.
Recomandam lucrarea de fata intrucat se adreseaza aparatorilor legii si a celor care se pregatesc sa obtina o astfel de calificare, ea constituindu-se intr-un ghid util pentru cei implicati in descoperirea, cercetarea si combaterea faptelor de natura penala, aparand pe fiecare membru al societatii, atat in consecintele activitatii infractorilor, cat si a propriilor lor actiuni.

Prof.univ.dr. Emilian Stancu


Referat de propunere de respingere a cererii de liberare provizorie pe cautiune
Plan de cercetare penala
Fise de cercetare penala
Proces verbal de consemnare a denuntului oral
Mandat de arestare preventiva
Cerere de recuzare a organului de cercetare penala...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec