Celulita poate fi invinsa

Celulita poate fi invinsa
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 184
Format: 16,5x23,5
Categoria: Diete

DESCRIERE

Este un ghid util care ofera nu numai sfaturi, ci si solutii clare despre cum putem lupta cu celulita, care nu este vazuta doar ca un aspect inestetic, ci ca o boala, un semnal de alarma al organismului ca ceva nu functioneaza bine.

Avem si o prezentare a stadiilor celulitei, în functie de gravitatea ei, precum si o serie de tehnici de tratament anticelulitic, care sunt recomandate a fi urmate concomitent cu diete alimentare si un program riguros de exercitii fizice.

E de fapt un studiu asupra celulitei, bine documentat si scris din punctul de vedere al unui specialist. De asemenea, dr. Adina Alberts vorbeste si despre factorii care favorizeaza aparitia celulitei si prezinta detaliat cele mai eficiente terapii de combatere a ei.

Dr. Adina Alberts este medic primar chirurgie plastica, proprietar si manager al CareZone Urban Spa si CareZone Medical.

A studiat toate tratamentele pe care le practica. Este convinsa ca numai oferind tratamente cu rezultate dovedite pe plan international va reusi sa aduca satisfactie pacientilor pe termen lung.

Dr. Adina Alberts a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” în 1996. A lucrat sub îndrumarea Profesor Dr. Ioan Lascar 9 ani, în Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti.

Dr. Alberts participa cu regularitate la diferite congrese si simpozioane, interne si internationale, dorind sa fie la curent cu ultimele descoperiri în domeniul ei de activitate.

În perioada ianuarie - martie 2005 a fost acceptata sa lucreze cu un renumit chirurg estetician din San Francisco, Bryant Toth, plasticianul care este autorul facelifting-ului lui Berlusconi, expremierul Italiei.

De curând s-a întors de la un stagiu de pregatire cu profesorul Giovanni Botti, din Salo, Italia, unde s-a perfectionat în tehnici de lifting centrofacial.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.036 sec