Celebritate pentru o cauza nobila

Celebritate pentru o cauza nobila
Preț: 32,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 480
Format: 10,6x18
Categoria: Chick Lit

DESCRIERE

Data aparitiei: august 2011

Cartea de debut a lui Helen Fielding, autoarea bestsellerurilor Jurnalul lui Bridget Jones si Bridges Jones la limita ratiunii

Traducere din limba engleza de Natima Mindrila

Celebritate pentru o cauza nobila este o satira cind amu­zanta, cind tulburatoare, ce aduce alaturi fastul mediu­lui artistic londonez si ororile unei crize a refugiatilor din Africa. Deziluzionata de viata ei ca agent de publicitate in Londra, ca si de iubitul sau, prezentator de televiziune de mare succes, dar care sufera de un puternic infanti­lism afectiv, Rosie Richardson paraseste splendoarea osten­tativa a civilizatiei si gaseste adapost in Safila, o tabara de refugiati din desertul african. Cind foametea loveste si un aflux masiv de refugiati ameninta sa copleseasca tabara, gu­ver­nele si agentiile umanitare intirzie sa ia masuri. Folosindu‑se de cunoscutii sai din mass‑media si con­stienta ca singurul mod de a aduce repede hrana in tabara este sa ceara ajutorul unor oameni celebri, Rosie se intoarce la Londra si isi asuma riscul de a organiza un apel umanitar. Peripetiile adunarii trupei de celebritati culmineaza cu obstacole neasteptate aparute in calea desfasurarii emisiunii salvatoare pentru tabara.

„Helen Fielding creeaza in Celebritate pentru o cauza nobila o versiune moderna a nebunului din Regele Lear: spune adevarul glumind neincetat, iar comedia de moravuri desfasurata in Londra infestata de stralucirea vana a industriei spectacolului si in Africa foametei lasa in urma aerul dulce-amarui al gloriei.” (The Observer)

„O povestire impresionanta... scenele din tabara sint tulburatoare si amuzante precum cele din MASH.” (Cosmopolitan UK)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.022 sec