Cele trei valuri de voluntari si Noul Pamant

Cele trei valuri de voluntari si Noul Pamant
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 510
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Cele trei valuri de voluntari si Noul Pamant - Dolores Cannon

... a venit vremea să se ridice vălul. Vălul s-a tot subţiat în ultimii câţiva ani - şi am observat asta în practica mea terapeutică. Din ce în ce mai mulţi oameni devin conştienţi că viaţa de zi cu zi prin care se târăsc cu greu, nu este motivul pentru care au venit pe Pământ.

Răspunsurile continuă să îmi parvină, şedinţă după sedinţă: "E timpul să te trezeşti!" „Ai o misiune! E timpul să începi!" „Incetează să mai pierzi timpul! Nu mai ai mult timp ca să împlineşti ceea ce ai venit să faci pe Pământ!".

De-a lungul celor patruzeci de ani în care am lucrat cu regresia si terapia vieţilor anterioare, tiparul a fost mereu acelaşi. Desigur, a existat întotdeauna excepţia de la regulă - şi despre asta am scris cărţile mele. Dar, de regulă, clientul revenea la viata anterioară corespunzătoare, care îi explica problemele pe care le avea în viata prezenta.

Fie ca era vorba de probleme legate de relatii sau de munca sau de sanatate, răspunsul putea fi identificat într-o viata anterioara sau intr-o serie de vieti anterioare... în care oamenii repetau aceeaşi karma cu aceleaşi persoane.

Ştiam că răspunsul era să se întrerupă ciclul şi că asta se putea face prin aceea că subconştientul persoanei îi arăta conexiunea.

Atunci, persoana putea să aibă o vindecare şi o încheiere a situaţiei. Insă în ultimii câţiva ani, tiparul muncii mele a început să se schimbe, iar eu am început să întâlnesc mereu un alt tip de client.

Trebuie să subliniez că, la suprafaţă, nu e nimic obişnuit la aceşti oameni. Ei sunt fiinţe umane perfect normale, care îşi trăiesc viaţa la fel ca oricine altcineva. Ei vin la mine ca să îi ajut să găsească soluţii la problemele lor.

Răspunsurile care au ieşit la suprafaţă în aceste sesiuni au fost ultimul lucru la care mintea lor conştientă ar fi putut să se gândească. Se pare că suntem într-adevăr fiinţe umane cu faţete multiple.

Noi ne vedem viaţa printr-o singură perspectivă, fără să cunoaştem niciodată celelalte straturi care se află chiar sub suprafaţă.

Necunoscute minţii noastre conştiente, totuşi, ele au o mare influenţă în viaţa noastră. Suntem mult mai mult decât ne putem imagina. Şi asta e iluzia. Noi credem că ne cunoaştem, dar oare chiar aşa să fie?


………………….

…in 1945, cand au fost lansate bombele atomice in Cel de-al Doilea Razboi Mondial, "protectorii” si "observatorii” nostri din spatiu au vazut ca Pamantul era in curs de ciocnire cu dezastrul.

Prima directiva a ne-interventiei i-a impiedicat sa actioneze in vreun fel, dar apoi au pus in discutie un plan stralucitor de a salva Pamantul si de a-l sprijini in procesul de inaltare. Nu puteau interveni "din afara”, dar poate ca puteau influenta "din interior”.

Asa ca s-a lansat o chemare pentru voluntari care sa vina si sa ajute. "Pamantul are probleme – cine se ofera voluntar?”

Sufletele native de pe Pamant erau prea prinse in roata karmei. Singura speranta era sa ceara unor suflete pure, care nu mai fusesera prinse intr-un ciclu carmic, sa vina.

Dolores, in munca ei de hipnoza, a descoperit trei valuri ale acestor voluntari. Unii provin direct de la "Sursa”, si nu au mai trait intr-un corp fizic pana acum. Altii au trait in spatiu ca fiinte de pe alte planete sau din alte dimensiuni. Pentru ca intreaga memorie este stearsa la intrarea in dimensiunea Pamantului, ei nu isi amintesc insarcinarile lor. Astfel, aceste suflete frumoase intampina greutati in adaptarea la lumea noastra haotica. Aceste suflete joaca un rol vital pe masura ce ne ajuta pe toti sa ne inaltam spre Noul Pamant…


CUPRINS:

Introducere


Partea intai: Voluntarii

Capitolul unu: Descoperirea celor trei valuri

Capitolul doi: Un „boboc”

Capitolul trei: O fiinta de energie

Capitolul patru: Observatorul capata fizicalitate

Capitolul cinci: Protectorul

Capitolul sase: Un voluntar obosit

Capitolul sapte: Vezi ce fac copiii

Capitolul opt: Exilul

Capitolul noua: O fiinta din consiliu

Capitolul zece: Distrugerea unei planete

Capitolul unsprezece: O alta planeta distrusa

Capitolul doisprezece: Tot distrugere

Capitolul treisprezece: O viata de copac si Lemuria

Capitolul paisprezece: Consiliul


Partea a doua: Extraterestri si fiinte de lumina

Capitolul cincisprezece: Alti voluntari

Capitolul saisprezece: Familia

Capitolul saptesprezece: O alta intalnire

Capitolul optsprezece: Ajustari

Capitolul nouasprezece: Voluntar extraterestru

Capitolul douazeci: Grija de ai lor

Capitolul douazeci si unu: O intalnire din copilarie

Capitolul douazeci si doi: Un alt observator

Capitolul douazeci si trei: Cel mai bun program pentru Pamant

Capitolul douazeci si patru: Un extraterestru este rapit de un extraterestru

Capitolul douazeci si cinci: O fiinta extraterestra neobisnuita

Capitolul douazeci si sase: Farul

Capitolul douazeci si sapte: Poarta

Capitolul douazeci si opt: Un alt aspect (unul mai inalt?) vorbeste

Capitolul douazeci si noua: Un profesor este ucis

Capitolul treizeci: Baraj de informatii

Capitolul treizeci si unu: Pastratorii retelei


Partea a treia: Noul Pamant

Capitolul treizeci si doi: Noul Pamant

Capitolul treizeci si trei: Vechiul Pamant

Capitolul treizeci si patru: Un salt de demult

Capitolul treizeci si cinci: Efecte fizice pe masura ce corpul se schimba

Capitolul treizeci si sase: Noile corpuri

Capitolul treizeci si sapte: Cei lasati in urma

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec