Cele şapte legi spirituale ale supereroilor - Cum să ne folosim de propria noastră putere interioară pentru a schimba lumea

Cele şapte legi spirituale ale supereroilor - Cum să ne folosim de propria noastră putere interioară pentru a schimba lumea
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8420-98-1
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 176
Format: 13x20

DESCRIERE

DESCOPERĂ-ŢI SUPERPUTERILE

 

„În paginile următoare, încerc să creez o conexiune între punctele ce leagă unele tradiţii înţelepte străvechi cu personajele costumate ale supereroilor care domină mitologiile moderne de astăzi. Noi trebuie nu doar să identificăm în aceste multiple personaje unele calităţi la care aspirăm şi care sunt deja în stadiu latent în noi, ci trebuie să le şi hrănim cu calităţile intenţiei, atenţiei şi acţiunii. Dacă reuşim, rezultatul va fi un traseu clar pe hartă care ne va conduce către trăirea vieţii noastre la potenţialul ei maxim, descoperind supereroul din noi şi rescriind povestea omenirii.”

— DEEPAK CHOPRA, din Introducere

 

„Supereroii au făcut parte din cultura omenirii cu mult înainte de Superman şi Spider-Man. În această carte remarcabilă, Deepak Chopra probează uimitoarea origine a supereroilor încă de la Buddha şi Zeul Shiva – o experienţă a lecturii care nu trebuie ratată.”

— STAN LEE, cocreator al filmelor Omul Păianjen,
Cei patru fantastici, Omul de Oţel (Iron Man), Răzbunătorii, Thor şi Hulk

 

„Deepak şi Gotham Chopra scriu cu perspicacitate, ireverenţă şi înţelepciune în felul lor unic. Niciodată nu a avut lumea o mai mare nevoie de un nou model de eroi pentru a ne reinventa povestea colectivă, iar această carte o face într-un mod eroic.”

— PETER GUBER, autorul cărţii Tell to win

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec