Cele mai bune lectii de leadership

Cele mai bune lectii de leadership
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Management

DESCRIERE

Traim intr-o Romanie in care tot mai valorosi sunt indraznetii care fac, in loc sa astepte sa faca “cineva de sus” . Dar nu sunt atat de multi cat ar fi nevoie si atunci este nevoie de o astfel de carte de leadership. Fiecare capitol vine cu exemple care il  vor incuraja pe cititor sa-si asume rolul de conducator  al propriei vieti, apoi pe cel de lider capabil sa schimbe regulile jocului in beneficiul comunitatii lor si, in ultima instanta, in beneficiul societatii.
Lectiile de leadership din aceste pagini au capacitatea de a mari numarul liderilor reali care sa devina agenti ai schimbarii si de a subtia randurile celor care isi plang de mila unii pe umarul altora asteptand ca altcineva sa faca ceva. Da, schimbarea vine din multime, dar vine doar prin liderii care indraznesc sa canalizeze eforturile celorlalti spre ceva mai bun pentru toti.
Ce-ar fi ca tu, cititorule, sa deschizi cartea si sa te lasi inspirat de exemplele unor autoritati in materie si sa devii genul de lider de care avem noi toti nevoie pentru a progresa? Aplica in viata ta personala si profesionala ideile pe care le vei gasi condensate in paginile acestei carti, bucura-te de rezultatele pe care le vei obtine si nu te opri la atat! Impartaseste-ti ideile celor din jur si convinge-I ca ‘’mai binele’’este rodul actiunii lor, nu al asteptarii.

Despre autor
Larry Winget este de 5 ori nominalizat de New York Times si Wall Street Journal la titlul de cel mai bine vandut autor a carei carti s-au tradus in 15 limbi deja. Este membru al International Speaker Hall of fame. A jucat in propriul serial de televiziune si a aparut in reclame nationale de televiziune. Larry Winget participa regulat in multe show-uri de televiziune cu subiecte despre noutati in domeniul financiar, parenting, afaceri sau succesului personal. El este de asemenea supranumit Pitbulul Dezvoltarii Personale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec