Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înşine

Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înşine
Preț: 25,20 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-87407-6-1
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 192
Format: 12x18

DESCRIERE

Aveti impresia ca va învârtiti într-un cerc în parcursul vostru personal? Vi se întâmpla sa repetati o situatie dificila pe care credeati ca ati încheiat-o deja? Poate nu ati stiut unde sa cautati raspunsurile.

Aceasta noua carte a doamnei Lise Bourbeau, la fel de concreta ca si cele dinainte, demostreaza faptul ca toate dificultatile de ordin fizic, emotional sau mental îsi au originea în cinci rani importante:

respingerea;
abandonul;
umilirea;
tradarea;
nedreptatea.

Datorita unei descrieri foarte amanuntite a acestor rani si a mastilor pe care le-ati creat pentru a nu le vedea, simti si mai ales pentru a nu le recunoaste, veti reusi sa identificati cauzele reale ale unei anumite probleme din viata voastra. Aceste masti va vor clarifica de asemenea aspectele legate de îngrasarea sau slabirea exagerata a unor persoane.

Aceasta carte va va permite sa întreprindeti demersul de vindecare corect, cel care va conduce spre rezultatul cautat: acela de a fi voi însiva. În acelasi timp veti descoperi fortele puternice înnascute în fiecare dintre noi, care contribuie la împlinirea vietii fiecaruia.

Lise Bourbeau va propune, ca întotdeauna, în ultima parte a cartii, o solutie practica pentru a reusi sa transformati problemele cotidiene într-un punct de plecare pentru a va dezvolta si pentru a redeveni constienti de faptul ca sunteti un DUMNEZEU creator.
Caracteristici
Numărul de pagini: 192
Formatul în cm. (l x L): 12 x 18
I. S. B. N.: 978-973-87407-6-1
Traducerea: Doina Anghel
Titlul original: Les 5 blessures qui empęchent d`ętre soi-męme

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.061 sec