Cele 5 etape ale vindecării - Jacques Martel

Preț: 23,10 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9050-36-1
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 96
Format: 13x20

DESCRIERE

Cele 5 etape ale vindecării

    Din tot ce am putut scrie în această carte, este important să abordez vindecarea spirituală pentru a vorbi de ea cum se cuvine. De vreme ce conflictele sunt în majoritate provocate de o interpretare a unei lipse de iubire, soluţia este să repunem Iubirea în respectiva situaţie şi, făcând asta, să rezolvam conflictul, procesul de vindecare, inclusiv fizică, se poate instala.
    De câteva zeci de ani, am întâlnit oameni care voiau ceva de la viaţă, fie la nivel material, emoţional sau spiritual şi simţeam că acest lucru e posibil pentru ei. Atunci i-am
întrebat dacă sunt pregătiţi să facă schimbări în viaţa lor pentru a mulţumi Universului că Ie-a îndeplinit dorinţele.
    Am constatat deseori că oamenii nu sunt pregătiţi să schimbe mare lucru în viaţa lor şi în obişnuinţele lor pentru a obţine ceea ce-şi doresc. Ei acceptă să primească, dar fără să dea ei înşişi ceva.
Iii bine, e acelaşi lucru cu vindecarea: se poate întâmpla pe loc sau poate necesita timp şi efort pentru a se întâmpla, dar presupune câteva eforturi.
    În ce mă priveşte, eu personal continui să lucrez cu mine pe calea către vindecare care îmi va aduce mai multă Iubire şi pace interioară. (Jaqcues Martel)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0185 sec