Cele 4 fețe ale monedei. O metodă simplă pentru a descoperi adevărata cale de mijloc

Cele 4 fețe ale monedei. O metodă simplă pentru a descoperi adevărata cale de mijloc
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-719-810-2
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 184
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Vă îngrijorează apatia partenerului din ultima vreme? Vă îngrijorează apatia partenerului din ultima vreme? Vă irită zgârcenia prietenilor? Sau vă înfurie nepăsarea colegilor de birou?

Fie că e vorba despre minusurile observate la alții sau de propriile defecte, cartea de față vă invită să explorați și să integrați într-un mod constructiv și sănătos toate aceste aspecte de "umbră" ale vieții voastre.

Folosind concepte psihologice accesibile (proiecție, rezonanță, polaritate), Ruediger Dahlke demonstrează prin exemple din realitatea curentă în ce fel puteți transforma slăbiciunile în puncte forte și asperitățile interpersonale în oportunități de creștere. Gândirea în "alb și negru" va fi astfel înlocuită de o conștientizare a nuanțelor și multiplelor "fețe" ale vieții, oferind cititorului șansa de a acționa mai înțelept, mai puțin tensionat, cu acel echilibru specific persoanelor care și-au regăsit centrul.

Ruediger Dahlke este un medic și psihoterapeut german specializat în psihosomatică. De asemenea, este autorul bestsellerului Boala ca şansă. Cum să descifrăm mesajul ascuns al bolii, apărut la Editura Trei în 2008.

Christoph Hornik este coach și cofondator al Academei "Dahlke", situate în apropierea orașului austriac Graz.

 

 

Titlu original: Die 4 seitten der medaille: eine einfache methode, um unserve wahre mitte zu finden
Traducere din germană: Doina Fischbach
Anul apariției: 2016
Format: 130 x 200 mm, paperback

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec