Cele 13 motive

Cele 13 motive
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 320
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Nu poţi privi viitorul
Nu te poţi întoarce în trecut
Poţi afla secretul doar
…apăsând butonul „Pley”.CLAY JENSEN nu vrea să ştie nimic despre casetele pe care le-a înregistrat Hannah Baker. Hannah a murit. Şi secretele ei ar trebui îngropate odată cu ea.
Dar vocea acesteia îi spune că numele lui se regăseşte pe casete – şi că, într-un fel, el este responsabil de moartea ei.
Pe tot parcursul nopţii, Clay ascultă înregistrările. Merge pe urmele indicaţiilor lăsate de Hannah, prin orăşelul în care locuieşte… şi ceea ce descoperă îi va schimba viaţa pentru totdeauna.„Din când în când, dai peste o carte pe care nu ţi-o poţi scoate din minte… Cele treisprezece motive este una dintre acele cărţi şi numărul unu pe lista mea de lecturi obligatorii.” – ELLEN HOPKINSRoman tradus în 32 de limbi

Distins cu California Book Award • Inclus de YALSA (Young Adult Library Services Association) din SUA pe lista Celor Mai Bune Cărţi pentru Tineri • Finalist în competiţia Original Voices organizată de Borders • Selectat de Barnes & Noble în Top 10 al Celor Mai Bune Cărţi pentru Tineri • Nominalizat de International Reading Association la categoria Young Adults’ Choices • Nominalizat de Chicago Public Library la categoria Cele Mai Bune Cărţi • Nominalizat de Association of Booksellers for Children din SUA la categoria Cele Mai Bune Cărţi • Selectat de Chicago Public Library pe lista Celor Mai Bune Cărţi • Recomandat de editorii de la Kirkus Reviews • Recomandare Book Sense PickJay Asher

JAY ASHER s-a născut în Arcadia, California, şi a crescut într-o familie care i-a încurajat toate talentele, de la cântatul la chitară la scris. A lucrat ca bibliotecar şi librar înainte de publicarea romanului său de debut, Cele treisprezece motive, care a ajuns pe lista de bestselleruri a publicaţiilor New York Times şi Publishers Weekly şi a fost tradus până în prezent în 32 de limbi.

Pentru mai multe informaţii despre carte şi autor, accesaţi www.thirteenreasonswhy.com şi jayasher.blogspot.com

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.043 sec