Cei şase stâlpi ai încrederii în sine

Cei şase stâlpi ai încrederii în sine
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 352
Format: 13,5 x 20,5

DESCRIERE

Şi totuşi, cum reuşim să avem parte de o încredere în sine autentică? Dr. Branden prezintă cei şase stâlpi ai încrederii în şine: şase practici pe care să le aplicăm în viaţa de zi cu zi. Pentru prima dată avem la îndemână o serie de exerciţii simple, dar eficiente, care accentuează conştiinţa de sine şi eficienţa fiecăruia dintre noi. Explorând importanţa respectului în noi înşine la locul de muncă, în relaţia dintre părinţi şi copii, în educaţie, psihoterapie şi societate, dr. Branden oferă sfaturi utile celor responsabili de dezvoltarea respectului de sine în alţii şi ne explică de ce este imperativă cultivarea respectului de sine în secolul XXI.

Atotcuprinzătoare ca scop şi viziune, plină de incursiuni geniale în natura umană, Cei şase stâlpi ai încrederii în sine este lucrarea de ultima generaţie în domeniul psihologiei respectului de sine.

;b:Cei şase «stâlpi»;-b: ai doctorului Branden ne oferă fundaţia pentru o viaţă pe care ne putem construi familia, educaţia şi afacerile. Denis Waitley, doctor în filosofie, autorul lucrării The Psychology of Winning

„Nathaniel Branden va fi considerat fără îndoială unul dintre cei mai mari psihologi ai secolului.
Colin Wilson, autorul lucrării The Outsider

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.019 sec