Cei doisprezece

Cei doisprezece
Preț: 26,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 296
Categoria: Antropologie

DESCRIERE

Dragă cititorule,
Conform savanţilor care au studiat calendarul mayaş, data de 21 decembrie 2012 reprezintă sfârşitul calendarului mayaş şi începutul unei ere noi. Această eră va avea o vibraţie diferită faţă de cea actuală.
În această nouă eră, lăcomia şi materialismul vor avea de jucat un rol mult mai mic. Se va pune mai mare accent pe armonia dintre toate fiinţele. Oamenii vor percepe sau nu schimbările din viaţa lor pe data de 21 decembrie 2012, dar aceste schimbări vor fi imense şi vor creşte, cu timpul, în intensitate.
Unii savanţi cred că se vor petrece importante schimbări galactice şi o modificare a polilor magnetici ai Pământului. Adevăraţii experţi în cultura mayaşă nu cred că aceste schimbări vor avea loc sub forma unei răsturnări a tuturor lucrurilor cunoscute, care ar fi dăunătoare pentru planetă şi omenire.
Bătrânii mayaşi cred în liberul arbitru şi, la fel ca în romanul meu, Cei Doisprezece, cred că umanitatea îşi va alege destinul pe data de 21 decembrie 2012. Deciziile pe care le veţi lua şi afirmaţiile pe care le veţi face pe 21 decembrie 2012 vor crea punctul de basculare ce poate conduce planeta spre armonie.
Alegerea este a voastră.
Cu bucurie,
William Gladstone

WILLIAM GLADSTONE şi-a obţinut licenţa în antropologie culturală la Universitatea Harvard şi a colaborat, de-a lungul unei remarcabile cariere, cu unii dintre cei mai cunoscuţi şi mai influenţi autori contemporani, precum Eckhart Tolle şi Deepak Chopra, dar şi cu vizionari ai vremurilor noastre, precum Tom Anderson, fondatorul companiei Myspace, Peter Norton, fondatorul companiei Norton Computing, şi cu Linus Torvalds, creatorul programului de operare Linux.
Pionier în domeniul editorial, William Gladstone a înfiinţat compania Waterside Productions Inc. în 1982 şi, de-a lungul vremii, a înlesnit publicarea a peste cinci mii de titluri din cele mai variate domenii.
Cei Doisprezece este prima lui carte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.039 sec