Ce vrea Dumnezeu (ediția revizuită)

Ce vrea Dumnezeu (ediția revizuită)
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066393874
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Divinatie

DESCRIERE

Cel mai mare pericol din lume nu este punerea întrebărilor, ci presupunerea că avem toate răspunsurile.

 

Cartea Ce vrea Dumnezeu, scrisă de Neale Donald Walsch, autorul cărților-fenomen Conversații cu Dumnezeu, este periculoasă. De ce? Pentru că explorează cu o prospețime uimitoare cea mai importantă întrebare pe care ți-ai putea-o adresa vreodată și îți oferă cu un curaj uluitor cel mai extraordinar răspuns pe care ți-l poți imagina vreodată.

 

Acest răspuns este atât de revoluționar din punct de vedere teologic și atât de puternic din punct de vedere spiritual, încât poate schimba cursul istoriei omenirii. Iar dacă îl primești în sufletul tău, cu siguranță îți va schimba viața.

 

Există în lume persoane și instituții care de multă vreme dețin puterea asupra majorității oamenilor și care nu doresc ca schimbarea să aibă loc, nici ca oamenii să gândească singuri și să fie liberi. Ar prefera ca tu să lași din mână această carte chiar acum.

 

Totul depinde de tine!

 

„Ne aflăm astăzi în pragul unui război cultural global. Mingile de deschidere au fost deja lansate. Ciocnirile cu adevărat mari, bătăliile incredibile ale Lumii Viitorului probabil că urmează să vină.

 

Dată fiind direcția spre care pare că se îndreaptă omenirea, arată ca și când acest conflict major este inevitabil. Însă nu trebuie să fie așa! Există ceva extrem de puternic care poate să-l oprească: idei radical diferite despre Dumnezeu, despre viață și despre oameni.

 

Dacă vor fi acceptate și adoptate, aceste idei vor crea direcții cu totul deosebite de a trăi și de a exista. Valorile se vor schimba. Prioritățile se vor schimba. Structurile puterii și deținătorii puterii se vor schimba.

 

Unii dintre cei care dețin puterea doresc să nu se întâmple nimic din toate cele de mai sus.

 

Acest lucru face din cartea de față nu numai una dintre cele mai incredibile cărți ale tuturor timpurilor, ci și una dintre cele mai periculoase...“


Neale Donald Walsch

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.074 sec