Ce mananci ca sa combati cancerul

Preț: 99,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069491638
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 382

DESCRIERE

Sănătatea noastră depinde de noi înșine iar alimentația este un factor esențial în buna funcționare a organelor și sistemelor din corpul nostru și chiar în repararea proceselor de uzurănormală a organismului, ceea ce determină prelungirea vieții, care va fi una normală și sănătoasă.

Cartea CE MĂNÂNCI CA SĂ COMBAȚI CANCERUL prezintă o multitudine de antioxidanți naturali esențiali în neutralizarea radicalilor liberi, în repararea ADN-ului și în combaterea tumorilor canceroase precum și a degradărilor celulare produse de cancer.

Fiecare dintre plantele, legumele, fructele, semințele, uleiurile sau sucurile naturale prezentate încarte reprezintă un mic tezaur anticancer, o sursă de produși fortifianți și imunizanți pentru organism, care deși acționează lent, au efecte durabile în timp.

Soluțiile reparatoare pe care le-a prevăzut natura pentru orice boală nu exclude terapiile clasice ci le completează. Consumul de ”hrană vie” este o necesitate și o regulă de bază pentru a ne recăpăta sănătatea.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0136 sec