Ce le spunem copiilor şi adolescenţilor despre sex

Ce le spunem copiilor şi adolescenţilor despre sex
-3%
Preț: 23,28 lei
24,00 lei (-3%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Ediția: a II-a
Pagini: 188
Format: 13x20
Categoria: Familia

DESCRIERE

Ne pare nepotrivit, ne e jenă, nu ştim cum să vorbim cu copiii noştri despre sexualitate. Acest ghid, scris de o celebră, multipremiată „profă de sex“ din Canada, ne învaţă de ce trebuie s-o facem (începând de la 2 ani şi până la vârsta adolescentului activ sexual) Şi cum. De ce? Pentru că aşa ne protejăm copilul de mesajele false ori periculoase despre sexualitate pe care le primeşte astăzi de peste tot. Cum? Demistificând. Spunând adevărul cu simplitate şi umor.
Găsiţi în carte şi adevărul, şi întreaga „tehnică" a autoarei, cu exemple concrete din experienţa ei didactică. Evident, ghidul poate servi şi pentru pregătirea orelor de educaţie sexuală din şcoli.

Humanitas a tradus de-a lungul timpului 7 cărţi practice adresate părinţilor. Cărţi alese cu atenţie, pe care cititorii le-au apreciat, de vreme ce au trebuit republicate, unele de mai multe ori. Cărţi perene. Cărţi bune. Cărţi necesare părinţilor care nu vor să-şi crească la întâmplare copiii. Ele apar acum ca o serie unitară. Pentru noile generaţii de părinţi (şi de bunici) buni.

Copiii învaţă ceea ce trăiesc. Educaţia care insuflă valori
Ce le spunem copiilor și adolescenţilor despre sex
Între părinte şi copil. Ghid de comunicare afectuoasă
Educaţia copilului meu în 25 de tehnici (care nu dau greş)
Adolescenţi scăpaţi de sub control
Sănătatea copilului meu. Ghid de simptome şi îngrijiri
Cum devenim părinţi mai buni. Ghid practic
MEG HICKLING este un nume celebru în Canada. De 25 de ani, ea ţine lecţii de „ştiinţa corpului" şi sănătate sexuală pentru copii, adolescenţi şi părinţii lor. Viziunea şi influenţa „profei de sex", cum o numesc copiii, au fost recompensate cu nu mai puţin de cinci distincţii, între care Ordinul Columbiei Britanice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec