Casute mici in curti si in gradini

Casute mici in curti si in gradini
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 120

DESCRIERE

Casute mici in curti si in gradini - Jay Shafer
Pur şi simplu, consultă-l pe expertul în case mici, recunoscut internaţional, Jay Shafer. Construcţiile sale mici au apărut la CNN, Oprah, Fine Homebuildins şi This Old House. Cu dimensiuni cuprinse între 9 şi 11 metri pătraţi, aceste construcţii micuţe din spatele curţii pot fi utilizate drept case de oaspeţi, studiouri pentru scris şi artă, birouri de lucru de acasă, ateliere de meşteşugărit, locuri de vacanţă, sau reşedinţe permanente de viaţă.

Completată cu fotografii, desene în secţiune verticală şi oferte de uşi/ferestre pentru şase case-cutie tip Bungalow, cartea lui Jay Shafer Căsuţe mici în curţi şi în grădini include instrucţiuni detaliate de know-how care pot fi aplicate la orice proiect de construcţie din spatele curţii.

Aceste frumoase construcţii mici sunt prezentate împreună cu detalii interesante şi practice, incluzând uşi, ferestre şi lucarne. Cu un plus de atenţie la proiectare, pentru a asigura eficienţa energetică şi de spaţiu, aceste căsuţe ne pot ajuta să găsim calea spre o lume şi un mod de viaţă sustenabile.

CUPRINS:

PARTEA I. Fii adeptul lui mai putin

PARTEA a II-a. Planuri pentru case mici si casute cutie tip bungalow

PARTEA a III-a. Portofoliu de casute

PARTEA a IV-a. Cum se construieste o casuta

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec