Căsnicie fără certuri. 28 de zile pentru a crea relaţia conjugală dorită dintotdeauna, alături de partenerul pe care il ai deja

Căsnicie fără certuri. 28 de zile pentru a crea relaţia conjugală dorită dintotdeauna, alături de partenerul pe care il ai deja
Preț: 27,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 272
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

„Consiliem cupluri şi scriem cărţi despre căsnicie de foarte mult timp, şi putem spune cu certitudine că niciodată nu s-a mai scris o carte precum Căsnicie fără certuri. Dacă până acum ai gândit că o asemenea relaţie nu există, sau dacă ai ajuns la concluzia că certurile sunt necesare, oferă-i şansa lui Fawn să-ţi schimbe prejudecăţile şi să te ajute pe drumul către căsnicia pe care ai visat-o dintotdeauna.”
Dr. Les şi Dr. Leslie Parrott, autorii bestsellerului
Saving Your Marriage Before It Starts

„Vă imaginaţi, poate, ce mi-a trecut prin minte când am văzut titlul cărţii: Serios?! Consiliez cupluri de peste 35 de ani şi le număr pe degete pe cele în care nu există certuri.”
Gary Chapman, autorul cărţii Cele cinci limbaje ale iubirii

Fawn Weaver, autoarea unor bestselleruri New York Times şi fonda¬toarea comunităţii „Clubul nevestelor fericite” (HappyWivesClub. com), vă demonstrează că nu aveţi nevoie decât de 28 de zile pentru ca tu şi partenerul tău să vă însuşiţi paşii necesari pentru o viaţă fără certuri, acuzaţii, furie şi tensiuni neîncetate. Veţi învăţa cum să vă ascultaţi unul pe celălalt şi să comunicaţi, cum să vă fixaţi scopuri clare, cum să renunţaţi la egoism şi, de asemenea, să înţelegeţi că, prin umor şi optimism, veţi construi căsnicia fără certuri la care aţi visat mereu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.061 sec