Cartea Trecerii. Hipnoza, o cale de autocunoaștere

Cartea Trecerii. Hipnoza, o cale de autocunoaștere
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Cartea Trecerii. Hipnoza,  o cale de autocunoaștere

            O poveste pornită din palierul transelor hipnotice, ce se transformă ușor într-o călătorie cosmică, pentru a vedea fluxurile energetice care stau la baza vieții, cum a apărut aceasta, galaxiile, planetele, omul, cum se aseamănă toate acestea și ce legături există între ele. Un voiaj în care nu a rămas în urmă niciunul dintre aspectele importante ale existenței, științei, religiei, artei.

            Află ce semnificație au numerele de aur din Seria lui Fibonacci, matematica fractală, codul binar al Universului (scris în 0 și 1, ca orice program informatic), pictura, sculptura, spiritualitatea, simbolurile ezoterice ale vechilor culturi, șnurul de mărțișor, drapelul  tricolor, cei șapte ani de acasă și pomenirile de șapte ani, ce este și ce nu este hipnoza.

            Lucrarea unifică și interpretează tot ceea ce știm până acum despre medicina clasică și alternativă, anatomie și fiziologie, fizică și energetică, psihologie (ceva mai multă decât în manualele noastre de azi), unde cerebrale, telurice și cosmice, teoria relativității, versete biblice, Grădina Raiului, proverbe și zicători, cuvinte din bătrâni, mecanisme de apărare, fizică cuantică, mecanică și procese chimice, transe regresive cu incursiuni în alte vieți, piramide și clepsidre... Și despre Calea Trecerii peste Centura fotonică! Iată o carte scrisă pentru tine și pentru momentul acum!

 

            Pentru Momentul Schimbării! Îi poți spune Cartea Vieții. Profețiile spun că „Este Cartea ce Schimbă Lumea”.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec