Cartea nemuririi sau Calea lui Zamolxe arianul, fiul lui Dumnezeu

Cartea nemuririi sau Calea lui Zamolxe arianul, fiul lui Dumnezeu
Preț: 8,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 96
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Cartea nemuririi sau Calea lui Zamolxe arianul, fiul lui Dumnezeu - Editura Morosan

CUPRINS:

Capitolul 1. Focul sacru dacic si nasterea lui Zamolxe. Zamolxe merge pe calea preotiei. Zana Ila si chemarea iubitelor. Casatoria lui Zamolxe.

Capitolul 2. Grecii la nedeia Zanei Florilor. Despre Pitagora din insula Samos. Zamolxe pleaca spre Grecia. Intalnirea cu Pitagora.

Capitolul 3. Zamolxe isi incepe invatatura cu Pitagora. Pe calea intelepciunii. Metodele invataturii lui Pitagora. Despre Zeitatea Suprema si zei. Omul si lumea. Puterea gandurilor. Lumina zeitatilor.

Capitolul 4. Simboluri si numere. Intelepciunea egiptenilor. Pitagora invata de la Zamolxe. Spiritul lupului. Zeii si credinele getilor. Semizei si zei.

Capitolul 5. Medicina sacerdotala si sufletul. Astrologia si soarta oamenilor. Despre nume si puterea cuvantului. Heraclit din Efes si puterea focului. Marele lup alb.

Capitolul 6. Zamolxe pleaca spre Babilon. Focul sacru zoroastrian. Arienii vedici

Capitolul 7. Zamolxe merge in Iudeea. Zerubabel si Zamolxe. Sfintirea templului din Ierusalim. Zamolxe este mahnit de sacrificiile de animale. Zamolxe pleaca spre Egipt.

Capitolul 8. Sosirea la Teba. Despre preotimea egipteana. Cum se poate crea viitorul. Zamolxe la Sfinx si in Marea Piramida. A doua schimbare la fata a lui Zamolxe. Investitura in preotia lui Amen.

Capitolul 9. Despre intelepciunea egiptenilor. Oamenii veniti din stele. Zamolxe paraseste Egiptul, trece prin Tracia si ajunge in Dacia.

Capitolul 10. Zamolxe merge la Sarmisegetuza. Lucrarile de constructii de la Sarmisegetuza. Inaugurarea scolii de intelepciune. Noua preotime. Implinirea spirituala. Lectiile iubirii date de Bendisa.

Capitolul 11. Zamolxe, Marele Preot al dacilor. Se schimba inimile dacilor. Zamolxe devine rege. A treia schimbare la fata a lui Zamolxe. Primirea legilor belagine de la zana Vesta.

Capitolul 12. Zamolxe se retrage de la domnie. Dacii sunt poporul lui Dumnezeu. Profetiile lui Zamolxe. Plecarea la zei a lui Zamolxe.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.056 sec