Cartea lui Zamolxe sau Inteleapta Scriptura sau Noul Testament

Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 233
Format: 14x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Precuvantare
CARTEA LUI ZAMOLXE sau INTELEAPTA SCRIPTURA sau NOUL TESTAMENT AL DACILOR este cuvantul pe care Dumnezeu 1- a transmis neamului romanesc, de-a lungul mileniilor, de la strabunii sai tracii? i dacii pana in zilele de azi. Acest cuvant se revela in timpurile de acum, pe care Dumnezeu le-a gasit bune, prin oamenii din neamul romanesc care au primit insarcinari spirituale. CARTEA LUI ZAMOLXE este o chintesenta a revelatiilor celor care au reu§it sa aduca la cuno§tinta adevaruri pentru a le da mai departe urma§ilor §i lumii intregi.
Autorul scrierii cuvintelor din aceasta carte, Octavian Sarbatoare, a fost doar un vas, al culegerii cunoa§terii §i revelatiei, prin care au vorbit toti cei care au adus neamului romanesc cuvantul Lui Dumnezeu cu ajutorul Focului Viu. Prin citirea acestui cuvant vom intelege ca Dumnezeu nu a parasit niciodata intru-totul neamul romanesc care este poporul Lui Dumnezeu. La aceste timpuri istorice a sosit momentul de a spune marile adevaruri care au fost ascunse mult timp de valul intunericului. Omenirea se treze§te din marile rataciri milenare, cai pe care a apucat din necunoa? tere.
CARTEA LUI ZAMOLXE este un indreptar tuturor religiilor lumii. Ea serve§te drept cale a luminii tuturor popoarelor lumii care de veacuri milenii cauta drumul divin. Cele patru parti componente, CARTEA VIETII (VIE), CARTEA NEMURIRII (NEM), CARTEA LEGII STRXMO$E$TI (LEG)? i CARTEA IUBIRII DE OAMENI (IUB), sunt '. ucrari care zidesc intelepciunea lumii, in esentele ei, prin ideile nindamentale vietuirii omului. Cartile componente corespund unor cai ale: unoa§terii divine a§a cum se va vedea din cuprinsul lucrarii, respectiv CALEA LUI DUMNEZEU, CALEA LUI ZAMOLXE ARIANUL FIUL LUI DUMNEZEU, CALEA INTELEPCIUNII LUI ZAMOLXE §i CALEA LUI IISUS FIUL DACIEI.
Revelatiile expuse sunt general valabile tuturor celor care inteleg ca menirea evolueaza spiritual in cautarea drumului catre Dumnezeul Cel '. devarat. Proba adevarului acestui drum sunt rezultatele produse in viata mului. Numai in acest mod trebuie acceptata veridicitatea unei doctrine "r igioase §i spirituale care se zide§te pe credinta in a cerceta inainte de a crede.
Neamul romanesc se va dovedi in timp a fi marele deschizator de -~. muri divine pentru toate popoarele lumii care se straduiesc de milenii


CARTILE fNTELEPTEI SCRIPTURI
- in ordinea cuprinsului -

VIE CARTEA VIETII 7
sau
CALEA LUIDUMNEZEU NEM CARTEA NEMURIRII 24
sau
CALEA LUI ZAMOLXE ARIANUL FIUL LUI DUMNEZEU LEG CARTEA LEGII STRAMO§E§TI 119
sau
CALEA INTELEPCIUNI LUI ZAMOLXE
CARTEA IUBIRII DE OAMENI 162
sau
CALEA LUI IISUS FIUL DACIEI
sau
EVANGHELIA DACILOR

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0138 sec