Cartea de termene in procedura civila. Editia a III-a Noul Cod de procedura civila

Cartea de termene in procedura civila. Editia a III-a Noul Cod de procedura civila
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 330
Categoria: Civil

DESCRIERE

Data aparitiei: Martie 2013


La redactarea lucrarii au fost avute in vedere prevederile Noului Cod de procedura civila prin raportare la prevederile Codului de procedura civila din 1865.

A treia editie a lucrarii este un inceput nou pe baza Noului Cod de procedura civila. Inceputul omenesc nu poate fi exhaustiv si nici definitiv, prin urmare si lucrarea aceasta se rezuma la a fi un ajutor pentru perioada ce va urma.

Lucrarea Cartea de termene in procedura civila isi pastreaza structura din editiile anterioare si ofera o prezentare clara si sistematica a termenelor procedurale din Codul de procedura civila si din legislatia conexa a taxelor de timbru si timbrului judiciar. Termenele sunt insotite de caracterizari si de jurisprudenta si doctrina selectate generate de vechiul cod si aplicabile si noilor termene, iar in partea a doua, pentru a permite parcurgerea cu usurinta a perioadei de trecere, sunt cuprinse raportari punctuale la Codul de procedura civila de la 1865.

Acest instrument este necesar tuturor profesiilor juridice spre usurarea procesului de adaptare la noile termene procedurale.
Date tehnice

Titlu: Cartea de termene in procedura civila. Editia a III-a
Pret: 39,90 RON
ISBN: 978-606-18-0142-8
Format: A5
Pagini: 330

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec