Cartea de gramatică interioară

Cartea de gramatică interioară
Preț: 44,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 448
Format: 13x20

DESCRIERE

Cartea de gramatică interioară este despre un copil, Aaron, care nu vrea să crească mare. Cartea de gramatică interioară este despre un copil, Aaron, care îşi doreşte cu disperare să crească mare.

Romanul lui David Grossman este despre un copil de zece ani care are mintea unui om de o sută de ani. Romanul este despre un copil care are mintea inocentă ca a unui bebeluş.

Cartea aceasta este despre un copil hiperinteligent şi hipersensibil, care priveşte cu milă nesfârşită un fluture aruncat în plasa unui păianjen. Cartea aceasta este despre copilul care aruncă fluturele în plasa păianjenului.

Este despre un băiat în creştere care nu creşte, închis timp de trei ani şi jumătate în acelaşi corp de copil, în aceleaşi haine care nu‑i rămân mici, în aceiaşi pantofi cu un număr mai mare. Cartea de gramatică interioară este despre loialitatea nemărginită în prietenie şi despre trădarea prieteniei. Este un roman despre înspăimântătoarea inocenţă a unui copil şi despre obscenitatea la fel de terifiantă care‑i tulbură gândurile.

Este cartea unei adolescente în conflict cu o mamă care o umileşte tot timpul şi îi dezvăluie răsunător toate defectele şi slăbiciunile. Este cartea unei mame puternice şi dure ca o stâncă, şovăitoare şi chinuită de grija copiilor ei.

Este cartea unei bătrâne cu chipul neted ca al unei păpuşi de porţelan, care se încăpăţânează să nu moară, deşi familia ei a obosit să o îngrijească.

Este cartea unui tată uriaş şi vesel, ocrotitor, blând şi drept ca Dumnezeu din ceruri. Este cartea unui tată nepăsător, nedrept şi răzbunător.

Este o carte despre tine, Cititorule, oriunde ai fi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0481 sec