Carne albă- Secretele bucătăriei, vol. 1

Carne albă- Secretele bucătăriei, vol. 1
Preț: 10,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2011
Pagini: 144
Format: 142x21

DESCRIERE

Fragede şi delicate, cărnurile albe sunt tot mai apreciate în meniul cotidian: mielul, iedul, păsările, porcul şi viţelul se pot prepara în fel şi chip. Peste 50 de reţete italieneşti, internaţionale şi de autor, însoţite de fotografii de excepţie, vă prezintă variate modalităţi de preparare a cărnii albe. Recomandări ale unor mari bucătari şi secţiunea „Sfaturi utile“ – pentru alegerea, tăierea şi tehnicile de bază în gătitul cărnii – vă îndrumă în prepararea unor feluri apetisante şi pline de savoare. În plus, sunt menţionate vinuri străine sau româneşti potrivite fiecărei reţete.
Cărţi recomandate

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0709 sec