Carmen Bruma - 3S - Sanatoasa, Supla, Satula

Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012

DESCRIERE

Carte + DVD.

3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă este programul creat special pentru tine! Un program complet și foarte eficient ce te va ajuta să slăbești, să îți formezi deprinderi sănătoase, să îți tonifiezi musculatura și, nu în ultimul rând, îți va demonstra că ȘI TU POȚI!
Produsul este unic în România! Conține o carte + un DVD, iar programul durează doar 6 săptămâni!
în carte găsești foarte multe sfaturi utile despre alimentație și dietă plus meniul complet pentru 42 de zile – simplu și necostisitor. îți va schimba viața! Vei uita ce este foamea și vei scăpa de frustrări, deoarece vei mânca de 3 ori pe zi, plus 2 gustări.
Pe DVD ai 5 antrenamente diferite, de maxim 15 minute fiecare, plus 5 minute încălzire și 5 minute stretching. îți vei lucra tot corpul într-un sfert de oră, fără să pleci de acasă și fără să pierzi ore întregi în trafic sau la sală, așteptând să se elibereze aparatul preferat. Binențeles că nu lipsesc indicațiile despre cum să execuți corect antrenamentele, practic te asist pe toată perioada exercițiului.
De fapt, prin intermediul acestui program îți dezvălui formula mea câștigătoare, cu ajutorul căreia am scăpat de aproximativ 30 de kilograme și prin care mă mențin de aproape 20 de ani: Sănătoasă, Suplă și Sătulă.

îți urez succes și o SuperSiluetă în doar 6 săptămâni!
Carmen Brumă

Disponibila din iulie 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0234 sec