Carentele nutritionale si bolile cronice. Deficite nutritionale induse de medicamente

Carentele nutritionale si bolile cronice. Deficite nutritionale induse de medicamente
Preț: 27,25 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 194
Format: 16,5x23,5
Categoria: Umana

DESCRIERE

Carentele nutritionale si bolile cronice. Deficite nutritionale induse de medicamente - Gheorghe Mencinicopschi
Volumul de fata se inscrie in seria lucrarilor valoroase scrise de specialistul de necontestat in nutritie umana, dietoterapie, siguranta alimentara, inginerie genetica, biologie moleculara si multe-multe alte discipline, care este Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Cartea "trateaza" legatura dintre patologia omului modern, dominata de bolile cronice cunoscute si ca boli ale civilizatiei moderne, inclusiv imbatranirea precoce, si o stare carentiala subclinica, cronica, generata de calitatea nutritionala scazuta a alimentelor procesate si utilizarea din ce in ce mai intensa a chimioterapiilor.

Aceste medicamente – fie ca sunt administrate de catre medici, sau mai grav, prin auto-medicatie, duc la declansarea unor ample stari carentiale nutritionale.

Asadar, lucrarea isi propune sa descrie diferite protocoale dietoterapice pentru prevenirea si tratarea carentelor induse alimentar si medicamentos.

Cuprins:

Scurta prezentare a stilului de viata, alimentatie, preventia si tratarea bolilor, in civilizatia moderna. O abordare holistica asupra sanatatii procesului de vindecare si deficitelor nutritionale. Deficite nutritionale induse de medicamente. Medicamente inflamatoare nesteroidiene. Tratamente medicamentoase pentru alte afectiuni si deficite nutritionale induse de acestea. Reactiile adverse ale medicamentelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0622 sec