Care pe care: femei si barbati

Care pe care: femei si barbati
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Proza

DESCRIERE

Dupa succesul lansării de anul trecut a carţii "Dincolo de bine, dincoace de rău. Despre iubire", semnată de Aurora Liiceanu si Alice Nastase, carte care s-a vandut in aproximativ 20.000 de exemplare, autoarele revin in aceeasi formulă cu volumul "Care pe care: femei şi bărbaţi". Stilul rece, lucid, stiintific si viziunea limpede despre relaţii si cupluri a reputatului psiholog Aurora Liiceanu sunt juxtapuse manierei romantice, metaforice de a scrie despre iubire a lui Alice Nastase. Aflate in cautarea raspunsurilor la intrebarile esentiale legate de iubire, autoarele dezbat problemele cuplului si ale sentimentelor greu incercate intr-o lume grabita si mercantila, in care barbaţii si femeile uită adesea sa fie aliaţi şi se situează in tabere adverse.

Aurora Liiceanu este senior-editor al revistei Tango, doctor in psihologie si autor al volumelor "Nici alb, nici negru", "Rănile memoriei. Nucsoară si rezistenţa din munţi", "Dincolo de bine, dincoace de rău. Despre iubire" (impreuna cu Alice Nastase).

Alice Nastase este director al revistei Tango, filolog si psihosociolog. Ca jurnalist, a semnat in National, Academia Catavencu, Playboy, Tabu, Good Food. Alaturi de Aurora Liiceanu este autoare a volumelor "Dincolo de bine, dincoace de rău. Despre iubire" si "Care pe care. Femei si barbaţi".

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec