CAPTIVI IN YADAH

CAPTIVI IN YADAH
Preț: 44,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 256
Format: 13x20

DESCRIERE

CAPTIVI IN YADAH cartea a doua din cvartetul timpului.

Una dintre cele mai importante si renumite serii clasice fantasy pentru copii ale vremurilor noastre.In gradina de legume au aparut cativa dragoni...


Meg Murry se ingrijoreaza cand fratele ei in varsta de sase ani, Charles Wallace, o anunta ca in gradina lor de legume sunt dragoni. Charles este un copil foarte inteligent, deosebit de toti ceilalti de-o seama cu el, de aceea, colegii de scoala il considera ciudat si nu se poarta prea frumos cu el. De data aceasta, baietelul este grav afectat de o boala misterioasa.

Dar Charles are dreptate in privinta dragonilor - de fapt, acestia sunt niste entitati prietenoase care au venit sa-l ajute sa lupte impotriva bolii sale si, totodata, sa-i insoteasca pe Meg si pe prietenul acesteia, Calvin OKeefe, intr-o calatorie pe cat de minunata, pe atat de inspaimantatoare in spatiul galactic, unde vor avea de infruntat fortele raului pentru a-l salva atat pe Charles Wallace, cat si pe ei insisi.


Madeleine LEngle (1918-2007) s-a nascut la New York si a absolvit Smith College. Este autoarea a peste 60 de carti (printre care romane, eseuri, piese de teatru si poezie) pentru copii si adulti, primite foarte bine de cititori. Calatorie in a cincea dimensiune, cartea intai din Cvartetul timpului - pentru care a primit Premiul Newbery -, este, probabil, cea mai cunoscuta dintre scrierile sale, alaturi de autobiografia sa, The Crosswicks Journal.


Captivi in Yadah este cartea a doua din aceasta serie. Scriitoarea a primit si Premiul ALAN, din partea Consiliului National al Profesorilor de Limba Engleza, precum si Premiul �Margaret A. Edwards, din partea Asociatiei Americane a Bibliotecarilor, pentru realizarile sale remarcabile in domeniul literaturii pentru copii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.061 sec