Când totul se schimbă, schimbă totul

Când totul se schimbă, schimbă totul
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011

DESCRIERE

In viata noastra apar acum multe schimbari – dar „schimbare” este, oare, egal cu „criza”. Nu. Nu, in cazul in care avem mijloacele de a schimba experienta schimbarii – si exact asa ceva reprezinta cartea pe care o tineti in mana.

Aceasta este mai mult decat o carte despre schimbare. Este despre modul in care functioneaza viata insasi. Este despre insasi natura schimbarii – de ce se intampla, cum sa o abordam si cum sa o facem sa fie o schimbare in bine. In paginile acestei carti, gasiti Noua Schimbari care port Schimba Totul. Este oare posibil ca ceea ce urmeaza sa cititi, vine la voi chiar in momentul potrivit?

Este vorba despre un dialog continuu, despre cum sa abordam toate schimbarile din viata – cele care au fost si cele vor urma. Multumita acestei carti remarcabile si a siteului care va ofera nenumarate intalniri online, nu va mai fi nevoie sa infruntati singuri, aceste schimbari.

Autorul cartilor Conversatii cu Dumnezeu prezinta o perspectiva noua si uluitoare, asupra a ceva care nu se va schimba niciodata: Schimbarea.Neale Donald Walsch este autorul cartilor din seria Conversatii cu Dumnezeu, iar cartea de fata este a saptea care a ajuns pe lista de bestseller-uri ale lumii si a zecea publicata de Editura For You. Viata si munca sa au ajutat la crearea renasterii spirituale in intreaga lume. Cartile lui au fost traduse in 37 de limbi si sunt citite de milioane de oameni din lumea intreaga. Walsch a calatorit pe tot globul, ca sa le duca tuturor, mesajul din Conversatii cu Dumnezeu.

Il puteti contacta pe siteul personal www.nealedonaldwalsch.com

*********************************************

Aceasta nu este o simpla carte. Ea este menita sa fie o conversatie, pe parcursul careia vom face o analiza extraordinara a modului in care se desfasoara viata, la nivel mental si spiritual, din care va iesi la iveala o revelatie surprinzatoare in privinta modalitatilor prin care putem schimba insasi experienta transformarii noastre – adica, desigur, experienta noastra de viata.

De aceea, discutia pe care urmeaza sa o purtam iti ofera o cale de a primi sprijin si de a‑ti gasi pacea, daca te lupti chiar acum cu schimbarile din viata ta. Am vrut sa stai jos, fiindca am dorit sa stai mai confortabil in timp ce afli toate aceste lucruri, pentru a le intelege cu adevarat. Ceea ce urmeaza sa‑ti impartasesc nu este ceva ce poate fi prins „din zbor”, citind scurte fragmente, pe apucate, ici si colo. Aceasta este o carte pe care vei dori sa o citesti, stand jos.

De asemenea, am vrut sa stai jos cand vei auzi vestile. Asadar, iata‑le. Stand jos sau in picioare, fiind sau nefiind pregatit, iata‑le:

Schimbarile din viata ta nu vor inceta.

Daca gandesti ca lucrurile se vor aranja dupa o vreme, asteptand ca ele sa se domoleasca putin, s‑ar putea sa ai o surpriza: nici vorba de asa ceva. De acum incolo, pentru o vreme destul de indelungata, lucrurile vor fi intr‑o continua schimbare pe aceasta planeta si in viata ta. De fapt… da, trebuie sa iti spun si acest lucru… de fapt, schimbarea va fi pentru totdeauna.

Schimbarea este ceea ce este – si nu exista niciun mod de a schimba acest lucru…

Ceea ce poate fi schimbat este felul in care abordezi schimbarea

si modul in care schimbarea te schimba.

Acesta este subiectul cartii.Despre Neale Donald Walsch:

Neale Donald Walsch locuieste în Ashland, Oregon, împreuna cu sotia sa, Nancy. Împreuna, ei au pus bazele Fundatiei Conversatii cu Dumnezeu, o organizatie non-profit al carei scop este de a sprijini procesul de vindecare al lumii, facând cunoscute mesajele din aceste carti unui numar cât mai mare de oameni, într-un timp cât mai scurt. Dl. Walsch calatoreste în întreaga lume, tinând prelegeri, organizând ateliere si cursuri pe baza Noilor Revelatii.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
un pret atat de mic pentru cartile editurii si o valoare atat de mare a adevarurilor din ele.
Created in 0.0892 sec