Calea Tarotului - Alejandro Jodorowsky, Marianne Costa

DESCRIERE

Descriere Calea Tarotului

Compus din 22 de arcane majore si 56 de arcane minore, Tarotul a traversat culturile si veacurile, originile sale nefiind cunoscute pe deplin. Dincolo de latura de arta divinatorie, Tarotul este, mai presus de orice, un extraordinar instrument de autocunoastere si de reprezentare a profunzimilor sufletului, care nu se supune niciunei forme de rigiditate.

Structurat asemenea unei „catedrale nomade“ sau unei mandale, Tarotul este atat o reprezentare a lumii materiale, cat si a celei spirituale, ajutandu-l pe cel care il consulta sa ajunga la esenta sa, la ceea ce este innascut in el si nu dobandit. O sursa inepuizabila de simboluri, Calea tarotului este o invitatie intr-o aventura spirituala, lansata de Alejandro Jodorowsky – o figura-cult a cinematografiei si literaturii contemporane, tovaras de drum al suprarealistilor, fondator al teatrului de avangarda si un adevarat pionier in tot ceea ce tine de curentul transgenerational, studierea arborelui genealogic si Tarotul de Marsilia. Marianne Costa i-a fost alaturi timp de 16 ani, predand ateliere terapeutice de psihomagie, psihogenealogie si Tarot.

Jodorowsky a dus arta Tarotului la o profunzime extraordinara, explorand legaturile nevazute dintre cartile propriu-zise si energia la care vibreaza fiinta umana. Folosind o noua abordare bazata pe simbolism si pe limbajul optic pentru a crea o imagine in oglinda a personalitatii, ne propune astfel o fabuloasa calatorie spre acceptare si vindecare.

Ce contine:

- Toate cele 22 de arcane majore si 56 de arcane minore interpretate detaliat

- Exercitii si exemple de interpretari cu diferite combinatii de arcane

- Prezentarea fascinantului parcurs al lui Alejandro Jodorowsky si a formarii si experientei lui in citirea Tarotului

- Numerologia si culorile in Tarot

- Strategii de lectura a cartilor de Tarot

- Planse color cu Arcanele majore si Figurile din Tarot

- Tarotul ca instrument de autocunoastere

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0236 sec