Calea spre iubire - strategii spirituale pentru vindecare

Calea spre iubire - strategii spirituale pentru vindecare
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 312
Format: 14x20

DESCRIERE

Calea spre Iubire este o fuziune remarcabila între întelepciunea orientala si spiritul practic occidental, între cunoasterea antica si cercetarea moderna, o convergenta care a devenit caracteristica lucrarilor lui Deepak Chopra, recunoscute pe plan mondial. Aceasta carte, care are tente lirice si practice, ne inspira sa gasim noi strategii pentru a înlatura obstacolele în calea spre iubire, pentru a reface sufletul nelimitat al iubirii si pentru a gasi romantismul care va dura o viata întreaga.
Extragându-si esenta din textele vedice ale Indiei, ca si din alte traditii de mare întelepciune, doctorul Chopra descrie cele sapte stadii ale iubirii, care încep si culmineaza cu extazul. La fiecare stadiu, noi auzim povesti cea a Clarei, care se îndragosteste numai de barbati la care nu poate ajunge; povestea lui Frank si Della, al caror mariaj a devenit, dupa opt ani, un câmp de batalie si neîncredere; povestea lui Gail si Jarrett, care au ajuns la pensie fara sa înteleaga cum sa se adapteze împreuna în noua lor viata. Pe masura ce vedem modul în care aceste cupluri îsi depasesc obstacolele, si pe masura ce trecem printr-o serie de exercitii specifice, înglobam aceste lectii în propria noastra experienta.
Cu totii stim ca singurul mod de a ne bucura de extazul unei adevarate povesti de iubire, care sa dureze o viata, este ca în primul rând sa descoperim iubirea în noi însine, - dar aceasta sarcina s-a dovedit întotdeauna a fi prea dificila. Cel putin, pâna acum. în aceasta carte, veti gasi un model uluitor, o posibilitate uluitoare de a ajunge la teritoriul înca neexplorat al propriei voastre inimi. La început, Deepak Chopra, care a pornit prin explorarea medicinii trupului si mintii si este autor a nenumarate carti de succes, ne îndruma cu o întelepciune atemporala si cu exemple din viata de zi cu zi, iar apoi ne conduce, pas cu pas, spre calea spre iubire. Si, odata ce descoperim iubirea din noi, începem sa o vedem pretutindeni - în iubitii nostri, în soti, sotii, mame, tati, frati, surori, prieteni - pâna când propriile noastre vieti devin o actiune permanenta plina de pasiune, romantism, împlinire si miraculos.

Fragment din carte

Pentru a fi autentic, trebuie sa fii tot ceea ce esti, fara a omite nimic. În fiecare exista lumina si umbra, bun si rau, iubire si ura. Jocul acestor categorii opuse este cel care împinge viata înainte; fluviul vietii se exprima pe sine însusi prin toate schimbarile sale, în timp ce curge de la un capat opus, la celalalt. Daca poti cuprinde, cu adevarat, aceste contradictii în tine, vei fi autentic – si, pe masura ce împacarea cu tine însuti creste pâna la a nu mai exista nimic de care sa te rusinezi, sau nimic de ascuns, viata ta va capata generozitatea si caldura care îl caracterizeaza pe fiecare mare îndragostit.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
CARTEA ESTE UTILA FIECARUIA DINTRE NOI .MERITA SA OAVETI IN BIBLIOTECA DUMNEAVOASTRA
Created in 0.039 sec