Calea purtătorului de lumină. Trezirea puterii tale spirituale de a cunoaşte şi de a vindeca

Calea purtătorului de lumină. Trezirea puterii tale spirituale de a cunoaşte şi de a vindeca
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 336
Format: 13x20

DESCRIERE

Ai capacitatea înnăscută de a cunoaşte şi de a vindeca!

Simţi chemarea de a-i vindeca pe alţi oameni?
#

Doreşti să rezolvi problemele sociale şi de mediu ale lumii în care trăim?
#

Crezi că metodele spirituale pot vindeca orice situaţie?
#

Simţi imboldul de a scrie, de a preda sau de a-i consilia pe alţii?
#

Simţi că te afli aici pentru un scop superior, chiar dacă nu ştii foarte sigur care este acesta şi cum ţi-l poţi îndeplini?


Dacă ai răspuns prin „da” la toate aceste întrebări, înseamnă că eşti un purtător al luminii.

Nu i-a fost deloc uşor lui Doreen Virtue să îşi recunoască menirea interioară şi să devină un purtător al luminii. În lucrarea Calea purtătorului de lumină, ea îşi spune propria istorie, descriind felul în care şi-a trezit puterile vindecătoare şi clarvăzătoare. Cuvintele ei reprezintă o inspiraţie pentru mii de oameni care parcurg aceeaşi cale, încercând să îşi reamintească misiunea divină pe care şi-au asumat-o şi să îşi descopere darurile spirituale naturale cu care s-au născut.

Această carte te va ajuta să îţi trezeşti aceste daruri naturale, cum ar fi capacitatea de a vindeca la nivel energetic sau spiritual şi de a citi trecutul, prezentul şi viitorul. Doreen Virtue te va învăţa cum să ţii o şedinţă de vindecare, cum să îţi amplifici receptivitatea psihică, cum să invoci îngerii, care se află întotdeauna alături de tine şi cum să îţi deschizi cel de-al treilea ochi.

C U V Â N T Î N A I N T E
de Louise L. Hay

În infinitatea Vieţii care ne cuprinde pe toţi, tot ce există este perfect, desăvârşit şi complet. Acesta este adevărul fiinţei noastre. Atunci când ne naştem, noi cunoaştem acest adevăr. Din păcate, după ce cresc, foarte mulţi dintre oameni îl uită. Unii sunt crescuţi de părinţi care s-au obişnuit să privească viaţa prin ochii fricii. Generaţii la rând au cultivat această teamă. Părinţii, bunicii şi străbunicii noştri au uitat de acest adevăr. Atunci când eşti crescut de oameni speriaţi, este foarte uşor să pierzi din vedere esenţa fiinţei tale. Personal, cred cu toată convingerea că noi suntem Expresii Divine şi Sublime ale Vieţii şi că dispunem de puteri uluitoare. Orice om dispune de talente şi capacităţi pe care nici măcar nu şi le bănuieşte.
Capacitatea de a vindeca există în fiecare dintre noi. Este o calitate normală şi naturală, pe care o avem cu toţii. Unii oameni vorbesc de „vindecarea prin punerea mâinilor” ca de ceva ciudat şi neobişnuit. Şi totuşi, atunci când îl doare ceva, orice om îşi pune în mod natural mâinile pe locul dureros pentru a se simţi mai bine. Toată lumea procedează în acest fel, tocmai pentru că gestul este natural şi normal. La fel ar trebui considerate şi celelalte modalităţi de vindecare. Dacă simţi o „chemare” să practici o muncă de vindecare, sau chiar lecturi energetice, află că dispui de toate calităţile necesare pentru a reuşi. Doresc să-i încurajez pe toţi cei care consideră că ar putea avea însuşiri de vindecători / medium să îşi urmeze visele şi să înveţe cât mai multe lucruri despre metodele de vindecare.
Gândurile noastre sunt atât de puternice încât ne creează chiar circumstanţele vieţii în care trăim. Ceea ce gândim despre noi înşine, despre ceilalţi şi despre viaţă contribuie decisiv la felul în care trăim. Există o lege spirituală care spune că tot ceea ce emani în exterior se întoarce asupra ta. De aceea, dacă doreşti să trăieşti în armonie şi bunăstare, trebuie să cultivi constant în atmosfera ta mentală gânduri armonioase şi pline de iubire. Nimeni nu poate ajuta această planetă dacă îi critică şi îi condamnă în permanenţă pe ceilalţi oameni, celelalte locuri şi celelalte evenimente. Dacă doreşti să devii un vindecător, trebuie să îţi concentrezi energia mentală asupra laturilor pozitive ale realităţii, indiferent de natura circumstanţelor exterioare.
Ori de câte ori aud de un membru al unei organizaţii criminale, de un politician corupt, de un baron al drogurilor, de un dictator sau de orice alt om care contribuie la amplificarea durerii în această lume, îl binecuvântez şi îi transmit Iubirea Divină, fiind perfect conştientă că în adâncurile fiinţei lui rezidă binele suprem, la fel ca în noi toţi. Orice om are capacitatea de a-şi revela într-o singură clipă acest aspect al fiinţei sale. Dacă aud de o criză sau de un dezastru, îmi trimit imediat iubirea şi energia vindecătoare asupra acestui loc. Vizualizez zilnic că trăiesc într-o lume armonioasă şi vindecată, în care toată lumea are ce mânca şi dispune de un adăpost şi de haine. Îmi imaginez că toţi oamenii desfăşoară o activitate creatoare şi că obţin suficiente venituri pentru a trăi decent, şi că toate familiile şi naţiunile trăiesc în pace şi armonie. Pe scurt, îmi folosesc mintea pentru a trimite cât mai multă energie pozitivă în atmosfera acestei planete. Procedând în acelaşi fel, cu toţii putem contribui la vindecarea acestei lumi prin conştiinţa noastră colectivă.
Dacă ţi se pare că eşti prea neînsemnat pentru a face o muncă de vindecare, aminteşte-ţi că sursa puterii noastre de vindecare este întotdeauna sinele superior şi Dumnezeu. Încrederea în sine nu are nimic de-a face cu vindecarea. Cu toţii ne bazăm pe o putere superioară, sperând să ne ajute. Ori de câte ori intrăm în comuniune cu această putere superioară, în jurul nostru încep să se producă miracole. Doreen Virtue a scris o carte plină de iubire, intitulată Calea purtătorului de lumină, capabilă să îi inspire şi să le transmită putere tuturor celor care s-au angajat pe calea vindecării.

- Louise L. Hay

C U P R I N S

Cuvânt Înainte de Louise L. Hay... 9
Prefaţă... 13
Mulţumiri... 17

Introducere: Eliberarea spiritului... 19

PARTEA I: CĂLĂTORIA UNUI PURTĂTOR AL LUMINII

Capitolul 1: Primele miracole... 25
Capitolul 2: Influenţa familiei... 33
Capitolul 3: Mintea şi material... 47
Capitolul 4: O vizită din lumea de dincolo... 65
Capitolul 5: Încrederea în spirit... 77
Capitolul 6: Spitalul CareUnit... 91
Capitolul 7: Planul divin... 105
Capitolul 8: „Se va deschide o nouă poartă”... 123
Capitolul 9: Prezenţa... 135
Capitolul 10: Trezirea... 151
Capitolul 11: Viziuni ale darurilor purtătorului luminii... 163
Capitolul 12: Deschiderea celui de-al treilea ochi... 181
Capitolul 13: Destrămarea vălului... 193
Capitolul 14: Împăcarea cu Dumnezeu... 211
Capitolul 15: Miracolele unităţii... 225
Capitolul 16: Calea iluminării... 233

PARTEA II: GHID PENTRU COMUNICAREA PSIHICĂ ŞI VINDECAREA SPIRITUALĂ

Introducere: Lumile paralele ale energiei şi spiritului... 245

Capitolul 17: Pregătirea în vederea vindecării psihice şi spirituale... 249
Capitolul 18: Amplificarea receptivităţii psihice... 271
Capitolul 19: Realizarea unei şedinţe de lectură psihică şi de vindecare energetică... 279
Capitolul 20: Mediumnitatea şi eliberarea spiritelor... 299
Capitolul 21: Invocarea îngerilor... 313
Capitolul 22: Vindecarea spirituală... 317
Capitolul 23: Vindecarea lumii... 347

Rugăciunea purtătorului de lumină... 359

Nota editorului... 363

Despre autoare... 363

Note: Caietul purtătorului de lumină... 364


# Traducerea din limba engleză: Cristian HANU
# Titlul original: The Lightworker`s Way: Awakening Your Spiritual Power to Know and Heal

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec