CALEA MAGULUI - despre libertatea spirituală

Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 184
Format: 13x20

DESCRIERE

Deepak Chopra ne propune o provocare uimitoare, aceea de a pasi pe calea magului, o calatorie în imaginatie, în speranta, în creativitate. Este povocarea de a ne transforma în persoane libere si iubitoare, de a ne preschimba calitatile inferioare, precum frica, ignoranta, rusinea, în cele mai pretioase sentimente care exista: iubire si împlinire.
Avem nevoie de calea magului pentru a ne ridica din lucrurile comune si din banalitate catre un mod mai profund de întelegere a vietii. A începe sa traiesti înseamna sa-ti cuceresti dreptul de a spune orice doresti, de a fi ceea ce vrei sa fii si de a face ceea ce vrei sa faci.
Cele 20 de lectii spirituale din aceasta carte ne ajuta sa depasim perceptia realitatii immediate si sa ne deschidem mintea la transformarile care pot aparea în viata noastra. Cu totii vrem sa fim mai iubitori si mai creativi, vrem sa descoperim natura spirituala si totusi esuam deseori. Scopul învataturilor acestei carti este acela de a ne afla calauza interioara, vocea întelepciunii noastre adormite.
Urmând calea magului, vom putea descoperi acele aptitudini care sa ne ajute sa ne cladim viata mult dorita.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0138 sec