Calea macrobiotică - ghid complet pentru macrobiotică

Calea macrobiotică - ghid complet pentru macrobiotică
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 238

DESCRIERE

"Calea macrobiotică" este un ghid de macrobiotică, scris de domnul Michio Kushi, care este considerat drept cea mai de seamă autoritate din lume în acest domeniu. Acum mai bine de treizeci de ani, domnul Kushi a realizat că dieta era principala cauză a multor boli, inclusiv a cancerului, şi a început să-i înveţe pe alţii felul în care dieta macrobiotică, bazată pe cereale integrale, legume proaspete crescute în ţara respectivă, leguminoase bogate în proteine şi alge marine, poate preveni problemele de sănătate şi reîntineri organismul.
Macrobiotica reuneşte ultimele descoperiri ştiinţifice din domeniul nutriţiei şi a sănătăţii, cu practicile sănătoase ale societăţilor tradiţionale. În această ediţie, domnul Kushi ne îndrumă spre o alimentaţie mai simplă, care duce la creşterea vitalităţii şi a stării de bine. Alimentele şi metodele de gătit macrobiotice sunt descrise detaliat, şi este inclus şi un program complet de exerciţii, suficient de flexibil pentru a corespunde oricărei nevoi. O colecţie minunată de reţete, meniuri simple ca şi o serie de sugestii despre modul sănătos de viaţă, fac din "Calea Macrobiotică" un ghid cu adevărat practic.
Michio Kushi a început studiul macrobioticii în urmă cu mai bine de treizeci de ani, cu cel care a fost fondatorul acestei orientări, George Ohsawa. Astăzi, domnul Kushi este considerat drept cea mai de seamă personalitate din lume în domeniul macrobioticii. Învăţăturile sale despre importanţa alimentaţiei cu hrană integrală şi despre modul de viaţă în armonie cu mediul înconjurător, au ajutat milioane de oameni să ajungă la o mai bună stare de sănătate şi la o mai mare linişte interioară.

Dieta macrobiotică constă în: 50-60% cereale integrale şi produse din cereale integrale; 20-30% legume crescute local (dacă este posibil crescute organic); 5-10% leguminoase şi vegetale marine; 5-10% supe; 5% condimente şi suplimente alimentare, inclusiv băuturi, peşte şi deserturi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Alimentatie si Naturism

Created in 0.054 sec