Călătoria pentru copii Eliberarea minunatului potenţial al copilului tău

Călătoria pentru copii Eliberarea minunatului potenţial al copilului tău
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8420-52-3
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 175
Format: 13x20

DESCRIERE

Brandon Bays, autoarea bestsellerului CĂLĂTORIA, ne învaţă în această carte să aplicăm tehnicile sale de vindecare, atât de inspiraţionale şi de remarcabile, în cazul copiilor noştri.


Călătoria pentru copii este o carte care ne inspiră şi ne umple de entuziasm. Este destinată în primul rând părinţilor şi tuturor celor care îngrijesc copii. Cartea ne oferă instrumente practice prin care putem deveni partenerii copiilor noştri, ajutându-i să îşi elibereze geniul înnăscut, lăsându-şi astfel calităţile naturale să strălucească şi spiritul lor să zboare liber. Prin aplicarea tehnicilor simple şi uşor de pus în practică descrise în această carte, îi vei putea ajuta pe copii să se elibereze de blocajele lor emoţionale şi de problemele lor fizice. Cartea este plină de poveşti inspiraţionale din viaţa reală şi conţine două procese pentru copii descrise în detaliu.

• Matthew avea opt ani şi era diagnosticat cu ADD. Era un copil retras, ostil şi cu note mici la şcoală. După trei Călătorii succesive a ajuns un copil plin de afecţiune, primul în clasa lui.

• Raksha avea cinci ani şi suferea de multiple alergii cronice şi de un astm acut. După ce a realizat Călătoria, s-a vindecat complet.

• Emma avea 11 ani şi era un copil închis din punct de vedere emoţional, din cauza divorţului părinţilor ei. Călătoria a învăţat-o să îşi ierte părinţii şi să îşi manifeste din nou sinele plin de încredere şi de iubire.

Brandon Bays a inventat o tehnică de vindecare absolut remarcabilă, care a ajutat-o să se vindece de o tumoare de mărimea unei mingi de fotbal, fără medicamente şi fără chirurgie, în numai şase săptămâni. Prin exemplul său personal, a inspirat milioane de oameni să îşi trezească potenţialul real şi să se elibereze complet de blocajele emoţionale şi de bolile fizice.

„Brandon îşi conduce cititorii de-a lungul unei călătorii incredibil de inspiraţionale.”

– DEEPAK CHOPRA, autorul cărţii
Întinereşte şi trăieşte mai mult
„Brandon Bays este un suflet remarcabil, iar povestea legată de vindecarea şi de reconcilierea ei este o dovadă a capacităţilor pe care le au toţi oamenii.”

– ANTHONY ROBBINS, autorul cărţii
Trezeşte uriaşul dinlăuntrul tău
Caracteristici
Numărul de pagini: 175
Formatul în cm. (l x L x g): 13 x 20 x 1,1
I.S.B.N.: 978-606-8420-52-3
Traducerea din limba engleză: Cristian HANU
Titlul original: The Journey for the Kids. Liberating Your Child’s Shinning Potential

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.122 sec