Călătoria devenirii umane

Călătoria devenirii umane
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-686-686-6
Anul publicării: 2014
Pagini: 256
Categoria: Osho

DESCRIERE

Învăţăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuţi lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor şi la un proces de conştientizare de sine.
Cărţile din seria "Osho" reunesc extrase din răspunsurile lui Osho date discipolilor săi privitor la cele mai importante probleme pe care şi le pun oamenii interesaţi de ştiinţa transformării de sine şi de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieţii contemporane.
"Nu încerca să fii doar uman, pentru că vei deveni inuman. încearcă să devii suprauman; aceasta e singura cale de a deveni uman. încearcă să devii un zeu; aceasta e singura cale de a fi uman. Nu există o altă cale. Fixează-ţi scopul undeva în stele şi doar atunci vei creşte."
"Oamenii discută despre tot soiul de lucruri, oamenii citesc despre tot soiul de lucruri, dar în general nu se deranjează niciodată cu propria lor persoană. Se pare că se consideră pe ei înşişi ceva sigur [...]: nu te considera ceva sigur. Priveşte înlăuntru, află cine eşti, şi dacă exişti cu adevărat sau dacă în tine e doar un gol şi trebuie făcut ceva pentru ca sămânţa din tine să încolţească, îngrijeşte-te de sămânţă, pentru ca într-o zi să poată înflori." (OSHO)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.032 sec