Bunico, spune-ne o poveste cu animale domestice!

Bunico, spune-ne o poveste cu animale domestice!
Preț: 35,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Bunico, spune-ne o poveste! o roagă cei doisprezece iepurași pe bătrâna iepuroaică, bunica lor. Și, cum unor iepurași de casă cum sunt ei li se potrivesc cel mai bine istorioare cu animale domestice, bunica-iepuroaică le istorisește întâmplări cu prietenii ei din tinerețe, de la ferma Mărul Verde.
Întâmplări cu Napoleon, calul cel înțelept și bun la suflet, cu Codiță, șoricelul căruia îi plăcea să înfulece tot ce-i cădea în lăbuțe, cu Norișor, mânzul cel zvăpăiat, care nu era în stare să stea o clipă locului, cu Felix, cotoiul care spunea toată ziulica numai minciuni, cu Billy, un câine tare curajos, cu Violeta, căprița care se ținea mai tot timpul cu nasul pe sus, cu Clopoțel, măgărușul cel îndărătnic, Bucliță, mielușelul cel foarte mândru de lâna lui cea moale, cu Caterina, văcuța cea distrată, care uita mereu câte ceva, cu Coca, găina dolofană și pusă tot timpul pe șotii, cu Ga-Ga, gâsculița cea gureșă, căreia nu-i mai tăcea pliscul toată ziulica, cu Bubu, vițelușul cam nătâng și cam neascultător...
Douăsprezece povești pentru tot atâția iepurași sau copilași, mai cuminți sau mai neastâmpărați, după cum se nimerește, fiecare cu povața ei, fiecare cu o învățătură!

Ilustrații: Tony Wolf
Text: Anna Casalis
Traducere și adaptare: Andrei și Horia Crișan

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.018 sec