Bridge... Nimic mai simplu!

Bridge... Nimic mai simplu!
Preț: 32,70 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 224
Format: 13x20
Categoria: Sport

DESCRIERE

Aceasta carte se adreseaza celor care cunosc deja reguluile si termenii jocului de Bridge.

Jocul de bridge provine din vechiul wist, fiind cel mai complicat joc de carti.

"Lovitura lui Milton Work", "Lovitura lui Morton", "Lovitura lui Meredith", "Lovitura diavolului", "Lovitura Vieneza", "Manevra de la Bath", "Sufocarea", "Piatra pentru pasit", "Strip-tease" si alte numeroase manevre si lovituri spectaculoase la bridge - in total, 30 de tehnici superioare ale declarantului, care fac diferenta dintre un jucator si un campion.

Nu le cunoasteti? Atunci, rasfoiti paginile acestei carti in care veti gasi peste 200 de exemple comentate, si cu siguranta ca veti deveni un jucator redutabil!
Despre jocul de Bridge

Bridge este, probabil, cel mai complex joc de cărți, un joc care provine din mai vechiul whist. Se joacă cu un pachet întreg de cărți împărțite egal între patru jucători care alcătuiesc două perechi adverse. Jucătorii aflați pe două laturi opuse ale mesei de joc constituie o pereche, de unde, probabil, denumirea de „bridge” (tradus din limba engleză cuvântul Bridge înseamnă pod).

Jocul are două părți: prima în care se licitează, în care perechile, printr-un limbaj codificat, își propun, cu cărțile de care dispun, să realizeze un anumit contract și a doua parte în care se desfășoară jocul propriu-zis, adică jocul de levată, în care perechile încearcă să-și realizeze contractul. Se poate juca în partidă liberă, adică de către numai patru jucători la o singură masă, sau în competiție, la mai multe mese, pentru a se putea confrunta oricât de mulți jucători (perechi). În acest ultim caz, la toate mesele, pachetele de cărți sunt împărțite identic, excluzându-se astfel în cea mai mare parte norocul. Jocul se practică în familie (partide libere) sau în cluburi organizate (în general, competiții).
Cartea "Bridge... Nimic mai simplu!" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.03.2011. A fost scrisa de Dan Dumitrescu si a fost publicata de editura Sanda. Se poate cumpara cartea Bridge... Nimic mai simplu! prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bridge... Nimic mai simplu!" este de 32.7 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.039 sec