Blog'n roll - Jurnal Virtual

Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010

DESCRIERE

Am vrut sa trec pe hartie cateva postari de pe blogul meu pentru ca le consider relevante pentru anumite teme, situatii sau evenimente. Asa am senzatia ca sunt ferite de neprevazut, ca oricine, oricand, le-ar putea consulta. M-am gandit ca riscul de a fi arse in piata publica este cina destul de mic.
In ultimii ani, am intrat, din ce in ce mai putin timid, in comunitatea bloggerilor. Acest lucru mi-a oferit mai multe oportunitati. In primul rand, m-a ajutat sa-mi ordonez mai bine gandurile, sa-mi lipezesc impresiile pe care viata de zi cu zi, traita in ritmul ei, ti le creeaza dar care iti rapeste, adeseori, necesarul ragaz pentru reflexie.
In al doilea rand, mi-a dat prilejul sa intru in contact cu foarte multi oameni, foarte diferiti intre ei, si adeseori foarte diferiti de mine. De fapt, cartea asta e scrisa impreuna cu ei. Pentru ca multe teme au aparut din asemenea discutii. Si pentru ca multe abordari au fost inspirate de ceea ce mi-au scris "vizitatorii" mei. Carora le multumesc pe aceasta cale pentru timpul pe care mi-l ofera.
Exista sute de site-uri despre origami. Este nevoie insa de hartie daca vrei sa le transformi in realitate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0156 sec